صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
به مدت یك هفته؛

مرز خسروی بسته شد

علت بسته شدن مرز خسروی از سوی مقامات عراقی،برگزاری كنفرانس سران اتحادیه عرب در بغداد اعلام شده است.
کد خبر: ۲۳۴۵۳۴
| |
3507 بازدید

خبرها از استان كرمانشاه حاكیست كه مرز ایران با عراق در شهر خسروی به علت برگزاری اجلاس سران عرب در بغداد بسته شد.

به گزارش ایرنا، یك مقام محلی در این باره گفت: مرز خسروی براساس تصمیم دولت از روز شنبه تا روز یازدهم فروردین به طور موقت بسته شد و در این مدت تردد زایران عتبات عالیات از این مرز صورت نخواهد گرفت.

وی افزود: علت بسته شدن مرز خسروی از سوی مقامات عراقی، برگزاری كنفرانس سران اتحادیه عرب در بغداد اعلام شده است.

این تصمیم برای تامین امنیت و حفظ جان زایرینی كه از خسروی وارد عراق می شوند و لاجرم بایستی از بغداد محل برگزاری این اجلاس عبور كنند، اخذ شده است.

براساس اظهارات این مقام محلی،زائران در این مدت به جای خسروی از مرز مهران واردخاك عراق می شوند و بدون ورود به بغداد به عتبات عالیات عزیمت می كنند.

تا پیش از بسته شدن این مرز،روزانه 20 تا 25 كاروان زایر ایرانی از طریق مرز خسروی به عراق عزیمت می كرد.

مرز خسروی بیشترین حجم تردد زایران عتبات عالیات را در میان مرزهای ایران با عراق دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟