صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در گفتگو با مهر عنوان شد:

دولت با دیوان عدالت تعامل نکرد

ما در دیوان عدالت اداری این آمادگی را داریم که نشستی با دستگاهها داشته باشیم و آسیب‌شناسی کنیم که با انجام چه کارهایی می‌توان تعداد شکایت از دستگاهها را کاهش داد. این کار مشروط به این است که هم دستگاههای اجرایی و هم دیوان به میدان بیایند. الباته دیوان کار خود را آغاز کرده است و آسیب شناسی ها در حال انجام است ولی بعضی دستگاه‌ها به میدان نمی‌آیند و مقاومت می‌کنند و این مقاومت به ضرر آنها تمام می‌شود.
کد خبر: ۲۳۱۰۳۰
| |
4433 بازدید

رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه درخواست ما از دولت تعامل با معاونت حقوقی دولت برای کنترل بهتر مصوبات قبل از ابلاغ و اجرا بود گفت: این تعامل هیچ وقت عملی نشد.

حجت الاسلام محمد جعفر منتظری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دیوان عدالت بر اساس قانون می تواند هر مصوبه دولت که مغایر با قانون باشد را ملغی کند گفت: پیشنهاد ما به دولت این بود که با معاونت حقوقی ریاست جمهوری تعامل داشته باشیم تا قبل از ابلاغ یا تصویب مصوبات با قوانین تطبیق داده شود تا هم سرعت کار بیشتر و بهتر باشد و هم قوانین در پیچ و خم ابطال و تغییرات قرار نگیرد ولی متاسفانه این تعامل از سوی دولت انجام نشد.

وی افزود: ما در دیوان عدالت اداری این آمادگی را داریم که نشستی با دستگاهها داشته باشیم و آسیب‌شناسی کنیم که با انجام چه کارهایی می‌توان تعداد شکایت از دستگاهها را کاهش داد. این کار مشروط به این است که هم دستگاههای اجرایی و هم دیوان به میدان بیایند. الباته دیوان کار خود را آغاز کرده است و آسیب شناسی ها در حال انجام است ولی بعضی دستگاه‌ها به میدان نمی‌آیند و مقاومت می‌کنند و این مقاومت به ضرر آنها تمام می‌شود.

رئیس دیوان عدالت اداری در پاسخ به اینکه آمار شکایات مردمی از دستگاههای اجرایی در سال 90 چه میزان است گفت: سال گذشته بیش از 100 هزار شکایت مردمی داشتیم ولی آمار امسال هنوز نهایی نشده که قطعا آمارها رو به افزایش است.

 حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه استقبال مردمی از افتتاح نخستین شعبه دیوان عدالت اداری رضایت شهروندان اصفهانی را به دنبال داشته است گفت: هفته آینده دومین شعبه دیوان عدالت اداری در شهر گرگان افتتاح می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟