راه‌اندازی مرکز فروش و پشتیبانی اینترنت پرسرعت

سامانه 2828 مرکز فروش، پاسخ‌گویی و پشتیبانی اینترنت پرسرعت به صورت شبانه‌روزی در استان تهران راه‌اندازی شد.
کد خبر: ۲۱۶۹۵۶
| |
3371 بازدید
|
۱
به گزارش روابط‌عمومی شرکت مخابرات استان تهران، سمیع‌الله صادقی، معاون توسعه و مهندسی مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران گفت: سامانه 2828 مرکز فروش، دایری و پشتیبانی اینترنت پرسرعت (adsl) است که 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارائه خدمات به متقاضیان شده است.

وی افزود: متقاضیان و مشترکان پس از تماس با شماره 2828 به مرکز ارتباطی شرکت مخابرات استان تهران متصل شده و بدون هیچ‌گونه مراجعه‌ای نسبت به خرید، رفع خرابی اینترنت پرسرعت می توانند اقدام کنند.

صادقی عنوان کرد: پس از تماس درخواست مشترکان در سیستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانیزه درخواست ها را پیگیری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: سامانه 2828 به مرور جایگزین سامانه 1899 به منظور ارتقای سیستم و پاسخ‌گویی بهتر و سریع‌تر به مشترکان راه‌اندازی شده، اما سامانه 1899 نیز همچون گذشته آماده خدمات به مشترکان است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۵
بدون هیچ‌گونه مراجعه‌ای نسبت به خرید، رفع خرابی اینترنت پرسرعت می توانند اقدام کنند.!!
به قول شاعر:
مرا به خير تو اميد نيست، شر مرسان!
وب گردی