صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اعتراض دايي به پاس ندادن

حاشیه‌های دیدار خیریه

دیدار خیریهٔ فوتسال بین تیم‌های پیشکسوتان و مربیان لیگ بر‌تر حاشیه‌های جالبی در پی داشت. تیم‌های فوتسال پیشکسوتان و مربیان لیگ بر‌تر در دیداری خیریه با هدف کمک به بیماران در سالن فدراسیون هندبال به مصاف هم رفتند. تقابل بازیکنان سال‌های نه چندان دور فوتبال ایران در این دیدار صحنه‌های جالبی را رقم زد.
کد خبر: ۲۱۶۲۲۱
| |
3114 بازدید
فردا :  ترکیب دو تیم پیش از بازی مشخص نبود و ترکیب ۵ نفرهٔ دو تیم با تعارف و خوش و بش مشخص شد. 

* علی دایی که در فصل جاری هدایت راه آهن را در اختیار دارد به جای حضور در تیم نارنجی پوش مربیان لیگ بر‌تر، در تیم پیشکسوتان به میدان رفت که این مساله تا حدی عجیب بود. 

* هادی طباطبایی وظیفهٔ حراست از دروازهٔ تیم پیشکسوتان را بر عهده داشت و غلامپور، دروازه‌بان دههٔ ۹۰ تیم ملی درون دروازهٔ مربیان لیگ برتری قرار داشت. 

* علی دایی در ابتدای زمان حضورش به جای بازی، بیشتر با بازیکنان خودی و تیم حریف احوالپرسی و خوش و بش کرد. 

* قضاوت این دیدار بر عهدهٔ حبیب شیرازی، رئیس هیات فوتبال استان تهران بود. 

* دایی در دقایق پایانی بازی چندین بار از بازیکنان خودی به دلیل پاس ندادن ناراحت شد. 

این دیدار در پایان با تساوی ۴ بر ۴ به پایان رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار