صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خدمات مامايي بيمه مي شود

خدماتی که ماماها در دفتر کار خود ارائه می دهند زیرپوشش بیمه نیست و این امر برای مراجعه کنندگان به این دفاتر مشکل ایجاد می کند.
کد خبر: ۲۰۷۸۸۱
| |
2699 بازدید
|
۲
مشاور وزیربهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت : کار زیرپوشش بیمه قرار گرفتن خدمات مامایی به مرحله نهایی خود رسیده است.

 خانم زغفرانی در نشستی با خبرنگاران با بیان اینکه ماماهای کارشناس و بالاتر می تواند دفتر کار داشته باشد ، افزود : خدماتی که ماماها در دفتر کار خود ارائه می دهند زیرپوشش بیمه نیست و این امر برای مراجعه کنندگان به این دفاتر مشکل ایجاد می کند.

 وی گفت : جلساتی با سازمان های بیمه گر برگزار کرده ایم و هم اکنون منتظر تصویب پروتکل نظارتی تهیه شده دراین زمینه ، در دبیرخانه شورای عالی بیمه هستیم .

مشاور وزیربهداشت ، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد : فرم قرارداد مورد نیاز برای انعقاد میان ماماهای دارای دفتر کار و سازمان های بیمه گر نیز تهیه شده است .

زغفرانی همچنین گفت : گذراندن 2 سال طرح در زایشگاه ها نیز برای ماماها ضروری شد تا در این مدت ، مهارت و تجربه خود را افزایش دهند و نیروی مورد نیاز درزایشگاه ها نیز تأمین شود .

وی افزود : در مراکز درمانی با کمبود ماما مواجه هستیم و باید این مشکل مطابق با استانداردهای نیروی انسانی ، حل شود و برای این کار بررسی کاملتری انجام خواهیم داد .

بنابرگفته مشاور وزیربهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، ماماها می توانند در کمک به زایمان طبیعی زنان باردار ، ارائه خدمات مشاوره ، آموزش و افزایش آگاهی زنان باردار و افزایش عدالت در سلامت نقش مهمی داشته باشند .
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
سمیه رحیمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
با سلام
مسول محترم سازمان نظام مامایی
ماهمگی بخاطر پیگیریهای شما ممنونیم وامیدواریم روزی برسد که مشکل بیمه ما رفع گردد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟