صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک اثر ملی دیگر تخریب شد + عکس

خانه «شمس» یکی از آثار ملی ایران در روز عید قربان تخریب شد
کد خبر: ۲۰۳۰۷۸
| |
3769 بازدید
|
۲

حجت محمدی بخشدار بخش بهمن یزد  دستور تخریب با لودر را صادر کرده است. خانه شمس در روستای اسفندآباد شهرستان ابرکوه در بخش بهمن واقع شده است که به شماره 26356 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید است.
 
به گزارش خبرآنلاین، این بنا که با خشت و گل ساخته شده یک حیاط نیز دارد. خانه مذکور در دو طبقه بنا شده و و از چند اتاق در طبقه همکف و اتاق‌هایی تابستانه در طبقه بالایی تشکیل شده است.
 
نمای اصلی با کاهگل  است که با گچ تزئین کمی دارد. این بنای خشتی جزو ساختمان‌های تقریبا اعیانی در روستا محسوب می‌شد.
 
این ساختمان دارای مالک شخصی است و مسلما تخریب بدون اجازه از او صورت گرفته است. میراث فرهنگی تا به حال هیچ عکس‌العملی نشان نداده و خبری نیز از تخریب منتشر نکرده است.

نمای خانه قبل از تخریب



نمای خانه بعد از تخریب

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۱
عزيزم عكس بالا و پايين يكي نيست
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟