میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگيري متعرض به 2 زن

متهم سال 1386 به همراه همدستان خود اقدام به ربودن و تجاوز به 2 خانم جوان کرده بود، اما پس از دستگيري ساير متهمان پرونده، وي متواري شده و از آن زمان تحت تعقيب پليس بود.
کد خبر: ۲۰۱۹۱۳
| |
11132 بازدید
تهران‌امروز: مردي که به اتهام آدم ربايي و تجاوز به مدت 4 سال تحت تعقيب پليس بود، با تلاش ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي انتظامي استان کرمانشاه دستگير شد.

سردار «کشوري» فرمانده انتظامي استان کرمانشاه، درخصوص دستگيري آدم رباي متجاوز در شهر کرمانشاه بيان داشت: ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي انتظامي استان کرمانشاه، موفق به دستگيري متهمي شدند که به مدت 4 سال به اتهام آدم ربايي و تجاوز به عنف تحت تعقيب پليس قرار داشت.

سردار «کشوري» ادامه داد: متهم سال 1386 به همراه همدستان خود اقدام به ربودن و تجاوز به 2 خانم جوان کرده بود، اما پس از دستگيري ساير متهمان پرونده، وي متواري شده و از آن زمان تحت تعقيب پليس بود.

وي افزود: سرانجام با کار اطلاعاتي گسترده ماموران مخفيگاه متهم در کرمانشاه شناسايي شد و روز گذشته متهم در يک اقدام غافلگيرانه و ضربتي دستگير شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات