صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

منتظر روس‌ها نخواهیم ماند

علیرضا سلیمی
کد خبر: ۲۰۰۸۷۹
| |
3740 بازدید
روس‌‌ها از یک طرف به‌دنبال این هستند که در عرصه تجارت ادوات نظامی حضوری جدی در عرصه داشته و اعتبار خود را از دست ندهند و از طرف دیگر به‌دنبال بازی کردن با بعضی مهره‌ها در عرصه بین‌المللی هستند.

علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات و نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، در یاداشتی که در نشریه وقایع استان منتشر شده است، به تشریح موضوع فروش موشک‌های s۳۰۰از سوی روسیه به ایران پرداخته است، که در ذیل می‌خوانید.

 روس‌ها در بحث تحویل موشکs۳۰۰خلاف همه موازین بین‌المللی و به‌صورت یک‌جانبه قرار داد را لغو کردند این در حالی است که قطعنامه مورد ادعای روس‌ها دو سال بعد از این قرار داد صادر شده و این نشان‌گر این است که روس‌ها تحت فشار آمریکا‌یی‌ها دست به این اقدام زده‌اند.

روس‌‌ها از یک طرف به‌دنبال این هستند که در عرصه تجارت ادوات نظامی حضوری جدی در عرصه داشته و اعتبار خود را از دست ندهند و از طرف دیگر به‌دنبال بازی کردن با بعضی مهره‌ها در عرصه بین‌المللی هستند.

لغو قرارداد تحویل موشک‌های s۳۰۰از سوی روس‌ها خلاف همه موازین است و روس‌ها باید پاسخ‌گو باشند، چراکه ادعای روس‌ها مورد پذیرش نیست.

تحریم‌ها بعد از قرار داد اعمال شده و از این نظر منعی وجود ندارد، ضمن این‌که این قطعنامه‌ها، قطعنامه‌های سیاسی هستند و به خواست آمریکا تصویب شده و ارزش حقوقی ندارند.

روس‌ها باید بدانند همان‌طور که ما در شرایط تحریم توانستیم انواع موشک‌ها را بسازیم و متخصصان ما توانستند با تکیه بر توانمندی خود در کوتاه‌ترین زمان ممکن ایران را در زمره معدود کشورهای سازنده موشک قرار دهند، به‌طور قطع قادر خواهیم بود در زمینه این نوع موشک نیز به توانایی ساخت آن دست یابیم و به‌زودی در این زمینه دست به عمل خواهیم زد.

روس‌‌ها در بحث راکتورهای هسته‌ای نیز شیطنت‌هایی را انجام دادند، آن‌ها زمانی که دیدند که ما به نقطه غیرقابل برگشت در مسائل هسته‌ای رسیدیم ناچار شدند اقدام‌هایی را در مدت زمان کمتری انجام دهند.

روس‌ها مطمئن باشند همان‌طور که ما در مباحث هسته‌ای با تکیه بر توانایی خودمان به نقطه برگشت‌ناپذیر رسیدیم در این زمینه نیز منتظر نگاه مثبت روس‌ها نخواهیم نشست.

با عدم‌تحویل موشک ۳۰۰Sاعتبار روس‌ها زیر سؤال خواهد رفت و این نشان‌گر این است که روس‌ها طرف قابل اعتمادی نیستند مگر آن‌که در رویه خود تجدیدنظر کرده و بعد از این دنباله‌روی از آمریکا و اسرائیل نکنند.

روس‌‌ها باید استقلال واقعی داشته باشند خودشان به مسائل به‌صورت مستقیم ورود پیدا کرده و تصمیم‌گیری کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟