ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکا بزرگترین بانک تجاری سوریه را تحریم کرد

آمریکا روز گذشته در راستای اعمال فشار بر دولت سوریه، بزرگترین بانک تجاری این کشور و همچنین شرکت «سوریه تل»، بزرگترین شرکت تلفن همراه سوریه را تحریم کرد.
کد خبر: ۱۸۲۹۷۵
| |
4444 بازدید

دولت آمریکا از اعمال تحریم های جدید علیه سوریه که شامل تحریم بزرگترین بانک تجاری و شرکت تلفن همراه این کشور است خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، آمریکا روز گذشته در راستای اعمال فشار بر دولت سوریه بزرگترین بانک تجاری این کشور و همچنین شرکت «سوریه تل»، بزرگترین شرکت تلفن همراه سوریه را تحریم کرد.

«دیوید کوهن»، معاون وزارت خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی با بیان اینکه این تصمیم به دستور باراک اوباما، رئیس جمهور این کشور گرفته شده، گفت: این تحریم ها زیرساخت های مالی نظام بشار اسد را هدف قرار داده است.

به موجب این تحریم ها، همه دارایی های این بانک و شرکت سوریه تل در آمریکا بلوکه شده و هر نوع همکاری و معامله تجاری شهروندان و شرکت های آمریکایی با آنها ممنوع است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟