ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بر اساس راي فدراسيون فوتبال ايتاليا

اسكودتو 2006 در مه‌آتزا ماند

فدراسيون فوتبال ايتاليا اعلام كرد قهرماني سال 2006 كالچو از اينترميلان پس گرفته نخواهد شد.
کد خبر: ۱۷۷۸۲۴
| |
2243 بازدید

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، در جلسه كميته اجرايي فدراسيون فوتبال ايتاليا مشخص شد كه اينتري‌ها مي‌توانند اسكودتوي سال 2006 را نزد خود نگه دارند.

اين جلسه كه در رم برگزار شد، به بررسي تباني‌ و رسوايي‌هاي فصل 2006 - 2005 و پيش از آن پرداخته بود كه در نهايت با راي‌گيري حاضرين به پايان رسيد. 23 تن از اعضاي اين كميته راي به حفظ اسكودتو توسط اينترميلان دادند و دو نفر نيز راي ممتنع دادند و تنها يك نفر به پس گرفتن جام قهرماني از آن‌ها راي داد.

بدين ترتيب راي نهايي به سود اينتري‌ها صادر شد و آن‌ها توانستند اين قهرماني را هم‌چنان در ويترين افتخارات خود نگه دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار