صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زندان سنگین در انتظار دختر اسیدپاش

کد خبر: ۱۷۴۲۵۸
| |
7798 بازدید

یک دختر اسیدپاش که به مادر و کودکی حمله کرده و آنان را هدف قرار داده است پس از یک سال هنوز در بازداشت به سر می‌برد.

دادستان همدان گفت: عامل اسيدپاشي سال گذشته که مادر و کودکی را مجروح کرد، در بازداشت موقت به‌سر مي‌برد.

حجت‌الاسلام اکبر بيگلري درباره زن جواني که سال گذشته در خانه خود مورد هجوم دختري جوان قرار گرفته و به علت اسيدپاشي راهي بيمارستان شده بود با بيان اين مطلب، افزود: تا زماني که طول درمان اين زن قطعي نشود، نمي‌توان پرونده را به دادگاه ارسال کرد.

وي تصريح کرد: اگر اين زن ناقص‌العضو شود متهم محکوم به پرداخت ديه و همچنين تحمل 10‌سال حبس مي‌شود.

دادستان همدان گفت: طولاني شدن بررسي پرونده اسيدپاشي دست دادگستري نيست.

ممکن است تا يک سال ديگر نيز پرونده در اين مرحله باقي بماند. پزشکي قانوني نيز بايد در اين زمينه نظر نهايي را بدهد تا دستگاه قضايي اقدام کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟