گازپروم به دنبال سود شصت ميليارد دلاري

وی سود گازپروم را قبل از کسر مالیات تا پایان امسال شصت میلیارد دلار پیش بینی کرد.سود این شرکت در سال گذشته چهل و چهار میلیارد و هفتصد میلیون دلار بود.
کد خبر: ۱۷۴۱۲۹
|
۱۰ تير ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۰ 01 July 2011
|
1775 بازدید
رئیس شرکت روسی گازپروم که انحصار صادرات گاز این کشور را در دست دارد روز پنجشنبه سود این شرکت در سال 2011 را شصت میلیارد دلار پیش بینی کرد.
 
 به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، آلکسی میلر مدیرعامل شرکت گازپروم به خبرنگاران گفت،‌ بالا بودن قیمت جهانی گاز شاخص خوبی است که نشان می دهد گازپروم امسال دستاوردهای مالی بی سابقه ای به دست خواهد آورد.

وی سود گازپروم را قبل از کسر مالیات تا پایان امسال شصت میلیارد دلار پیش بینی کرد.سود این شرکت در سال گذشته چهل و چهار میلیارد و هفتصد میلیون دلار بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت