صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اظهارنظر برخي بازيكنان نساجي درباره شرايط اين تيم

از نساجي شكايت مي‌كنيم

برخي بازيكنان تيم فوتبال نساجي اعلام كردند برخلاف صحبت‌هاي مالك باشگاه، تسويه حساب نكرده‌اند.
کد خبر: ۱۷۰۳۴۲
| |
2081 بازدید
مهدي پرهام، مالك باشگاه نساجي مازندران قصد ندارد براي فصل آينده در ليگ دسته اول تيم‌داري كند. وي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي فارس عنوان كرد: ديگر هزينه كردن فايده‌اي ندارد و قصد ندارم در فصل آينده تيم‌داري كنم. با تمام بازيكنان و كادر فني تسويه حساب كردم و مي‌خواهم امتياز تيم را واگذار كنم. 

خبرنگار فارس پس از صحبت‌هاي مالك باشگاه با برخي از بازيكنان نساجي مصاحبه كرد تا از وضعيت قرارداد و تسويه‌حساب آنها مطلع شود. در زير اين گفت‌وگوها را مي‌خوانيد: 

* 30 درصد پولم باقي مانده است 
محسن پورحاجي، هافبك نساجي در اين باره به فارس گفت: 30 درصد قراردادم باقي مانده و هنوز با من تسويه حساب نكرده‌اند. وضعيت باشگاه مشخص نيست و هيچ صحبتي با من صورت نگرفته است. قرارداد من با باشگاه تمام شده است. 
وي در خصوص اينكه مسئولان اعلام كرده‌اند قصد تيم‌داري ندارند، خاطرنشان كرد: مسئولان هيچ صحبتي در اين مورد با بازيكنان نكرده‌اند و فقط ما اين حرف‌ها را از جاهاي ديگر شنيده‌ايم. 

* از باشگاه شكايت كردم 
هادي خدادادي، بازيكني است كه نيم فصل از تيم فوتبال نساجي جدا شده و به آلومينيوم رفت. وي در مورد قرارداد خود با نساجي تصريح كرد: قرارداد امسالم تسويه شده، اما از سال گذشته حدود 30 درصد طلبكار هستم. 

* پرهام به دنبال سند باشگاه است 
محسن رحيمي، مدافع اين تيم نيز به فارس گفت: وضعيت تيم مشخص نيست و حدود 50 درصد از باشگاه طلب دارم. تسويه كامل صورت نگرفته و فكر كنم مربيان نيز 50 درصد قرارداد خود را دريافت كرده‌اند. برخي بازيكنان بيشتر از اين دريافت كردند و برخي ديگر كمتر. 
وي افزود: پرهام به دنبال اين است كه سند باشگاه را به نامش بزنند تا به فعاليت در اين باشگاه ادامه دهد. منتظر هستم باشگاه تسويه حساب كند. 

* از باشگاه شكايت مي‌كنم 
مجيد هوتن، ديگر بازيكن نساجي درباره تسويه قراردادش گفت: از قراداد امسالم 60 ميليون و از قرارداد سال گذشته 20 ميليون طلبكار هستم. 
وي درباره جريمه بازيكنان به علت عدم صعود به ليگ برتر عنوان كرد: شنيده‌ايم كه با آقاي آذري صحبت شده و اين جريمه بخشيده شده است. اگر 30 ميليون جريمه مانند سال گذشته باشد اين طلب كمتر خواهد شد. 
اين بازيكن افزود: اگر باشگاه طلبم را پرداخت نكرد شكايت خواهم كرد، چون بايد ماليات پرداخت كنم. 

* پشيمانم به نساجي آمدم 
عماد قاسمي نيز اعلام كرد از امسال و سال گذشته طلبكار است. وي به خبرنگار فارس گفت: من فقط به خاطر نادر دست‌نشان به نساجي آمدم. هرچند كه خودم قائمشهري هستم، اما بسيار پشيمانم كه به اين تيم آمدم. 
وي ادامه داد: قرارداد امسال من مشروط است. قصد ندارم در نساجي بمانم و فقط منتظر باشگاه هستم تا توافق كنند و از تيم جدا شوم. در نساجي نمي‌توان فوتبال بازي كرد و همه به دنبال زير‌آب‌زدن هستند. 

به گزارش فارس اين در حالي است كه چندي پيش مالك باشگاه نساجي اعلام كرده بود كه با تمام بازيكنان و كادر فني تسويه حساب كرده است و قصد دارد باشگاه را واگذار كند. البته در قرداد بازيكنان عنوان شده در صورت عدم صعود مبلغي جريمه خواهند شد كه هنوز اين موضوع مشخص نشده و پرهام نيز از درصد كسر قرارداد اظهار بي‌اطلاعي كرد. 
اگر اين جريمه را در نظر بگيريم طلب بازيكنان نساجي از اين مقداري كه اعلام كردند كمتر خواهد شد، اما تسويه حساب كامل نيز صورت نگرفته است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟