صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایجاد 48 هزار تخت جدید بیمارستانی در کشور

وزیر بهداشت تاکید کرد: در سال گذشته با تصویب قانون جامع ارتقای بهره وری در کشور، 23 هزار پرستار، ماما، بهیار، کمک بهیار و تکنسین فوریتهای پزشکی از طریق برگزاری آزمون استخدام شدند.
کد خبر: ۱۶۶۹۹۱
| |
1641 بازدید

وزیر بهداشت از افزایش 48 هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور خبر داد و گفت: با بهره برداری از این تعداد تخت بیمارستانی، نیازهای درمانی مردم به نحو شایسته تری تامین شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مرضیه وحید دستجردی در آیین افتتاح بیمارستان 64 تختخوابی شهرستان بناب افزود: تاکنون 15 هزار تخت بیمارستانی به بهره برداری رسیده و 48 هزار تخت دیگر نیز در حال تاسیس و تکمیل است.

وی گفت: از مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت در کشور، دو هزار و 500 پروژه مربوط به بخش بهداشت و سلامت می شود که تکمیل و بهره برداری از بیمارستانها از جمله آنهاست.

دستجردی اظهار امیدواری کرد با بهره برداری از 48 هزار تخت باقی مانده، نیاز به تخت بیمارستانی در کشور برطرف و نیازهای درمانی مردم به نحو شایسته تری تامین شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: در سال گذشته با تصویب قانون جامع ارتقای بهره وری در کشور، 23 هزار پرستار، ماما، بهیار، کمک بهیار و تکنسین فوریتهای پزشکی از طریق برگزاری آزمون استخدام شدند.

وی افزود: برای افزایش دستمزدها و اضافه کاری کارکنان مجموعه وزارت بهداشت و درمان نیز گامهای خوبی برداشته شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟