ارائه 348 خدمت الکترونیکی تا پایان سال 90
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری گفت: تا پایان سال گذشته، 148 خدمت به صورت الکترونیکی ارائه شد که تا پایان امسال 200 خدمت دیگر اضافه خواهد شد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، بزرگیان در نخستین همایش ملی «سیاست های کلی نظام اداری با رویکرد اسلامی» افزود: تا پایان برنامه پنجم توسعه 70 درصد خدمات ارائه شده به مردم، الکترونیکی خواهد شد.
وی در ادامه به یک نظرسنجی در زمینه سنجش سلامت اداری در دستگاه های کشور اشاره کرد و گفت: 300 هزار نفر در سراسر کشور به مؤلفه هایی در این نظرسنجی پاسخ دادند.
بزرگیان افزود: بر اساس این نظرسنجی، میزان رضایتمندی مراجعان به نظام اداری در سال 82 بیش از 69 درصد بود که در سال 88، این میزان به 75 درصد رسید.
وی گفت: میزان اطلاع رسانی دستگاه ها به مراجعان از دیگر مؤلفه های این نظرسنجی بود که از 73 درصد در سال 82 به 75 درصد در سال 88 افزایش یافته بود.
بزرگیان گفت: توسل به توصیه و سفارش در نظام اداری از 28 درصد در سال 82 به 9 درصد در سال 88 رسیده است. وی افزود: بر اساس این نظرسنجی، توسل به پرداخت وجه بیش از تعرفه های مقرر (رشوه) در سال 82، 13 و سه دهم درصد اعلام شد که در سال 88 این رقم به شش و شش دهم درصد کاهش یافت.
وی به مؤلفه های دیگری از این نظرسنجی اشاره کرد و گفت: با الکترونیکی شدن ارائه خدمات به مردم، بسیاری از معضلات نظام اداری مرتفع می شود.


