حذف صفحه فيس بوك شيعيان در بحرين
روز گذشته (يكشنبه) بزرگترين صفحه شيعيان در فيس بوك كه نزديك به صدهزار عضو داشت، به دليل انتشار چند خبر درباره بحرين حذف شد.
کد خبر: ۱۵۹۳۴۷
| | 4736 بازدید
بزرگترين صفحه شيعيان در فيس بوك كه نزديك به صد هزار عضو داشت، به دلیل انتشار چند خبر درباره بحرين حذف شد.
به گزارش فارس، روز گذشته (يكشنبه) بزرگترين صفحه شيعيان در فيس بوك كه نزديك به صد هزار عضو داشت، به دليل انتشار چند خبر درباره بحرين حذف شد.
همكاري شبكههاي اجتماعي غرب مانند فيس بوك با حاكمان منطقه براي مقابله با تحركات مردمي داراي سابقه است، به طوري كه پيش از اين، نيز در پي اعتراض يك وزير صهيونيست به مؤسس پايگاه فيس بوك، صفحهاي كه در آن برخي از جوانان فلسطيني خواستار آغاز انتفاضه سوم شده بودند، از اين شبكه اجتماعي حذف شد.
این در حالی است، خاندان آل خليفه كه بحرين را كنترل ميكند، مخالفان خود را سركوب کرده و اين موضوع با محكوميت اندكي از سوي غرب همراه بوده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


