پورمحمدی به داد فردوسیپور و نود رسید
فردوسیپور طبق کنداکتور شبکه سوم سیما راس ساعت برنامه نود را آغاز کرد اما در ابتدای این برنامه مجری برنامه اعلام کرد که آیتمهای ارسال شده برای بازبینی برای پخش شدن بازنگشته است.او با کنایهای خاص از مسئولان مربوطه خواست که زودتر کارشان را انجام بدهند تا مردم وقتشان گرفته نشود! اما درخواست وی اجابت نشد تا وی دست به دامن پورمحمدی شود و روی آنتن از وی بخواهد که به داد برنامه و مخاطبان گستردهاش برسد.
به گزارش شبکه ایران، او سپس رو به محمد فنایی کرد و گفت:"چه خبر" و ادامه داد:"برویم آگهی ببینیم تا چی میشود!"
عادل در بازگشت به استودیو دوباره چه خبر را از فنایی پرسید و با پخش سه باره مسابقه اس ام اس برنامه را برخلاف روال معمول با گفت وگو شروع کرد و اعلام کرد این هفته مجبوریم از آخر برنامه به اول برنامه بیائیم.
فردوسیپور بعد از گفتوگو با مربی و کاپیتان تیم نابینایان درخواست پخش دوباره آگهی را داد و سپس برخلاف تعلل و ریتم همیشگی و سریع نود، با دوربین نود برنامه را ادامه داد.او بعد از شروع این بخش گفت:«اگر نوارها نرسند باید همگی جمع کنیم و به خانه برویم.» تا این لحظه هیچ کدام از ترفندهای فردوسیپور برای دریافت فیلمها نتیجه نداده و بینندگان منتظرند تا ببیندند این درگیری بین او و ناظرین پخش به کجا خواهد رسید.
پس از پنجاه دقیقه کش و قوس برنامه با دخالت مدیران سیما به روال عادی برگشت و فردوسیپور با عذرخواهی از بینندگان اعلام کرد که برنامه از این لحظه مثل همیشه جلو خواهد رفت. او تأکید کرد که در این لحظه تقصیری متوجه مجموعه برنامه نود نیست.



