حبس ابد در انتظار پدري كه دخترش را از پل پرتاب كرد
مقامات رسمي استراليا از حبس ابد براي مردي خبر دادند كه دختر خردسالش را از طريق پرتاب كردن از پل به قتل رساند.
، «آرتور فري من» 37 ساله كه در 29 ژانويه سال 2009 ميلادي در پي درگيري و انتقام گرفتن از همسر سابقش، دختر چهار ساله خود را از پلي به ارتفاع بيش از 80 متر پرتاب كرده بود توسط مقامات رسمي استراليا به حبس ابد محكوم شد و تا 32 سال حق تجديدنظر خواهي هم ندارد.
به گزارش ايسنا، در گزارشي شاهدان عيني هم آمده است كه در زمان وقوع اين عمل وحشتناك دو پسر شش و دو ساله وي در خودرويي كه بر روي پل «وست گيت» متوقف شده بودند حضور داشته و شاهد پرتاب خواهرشان از روي پل به داخل رودخانه «يارا» بودند.
همچنين ماموران پليس و گروههاي جستجوگر جسد نيمه جان اين كودك را از آب بيرون كشيده و او به دليل شدت جراحات وارده در بيمارستان جان باخت.
براساس اعلام رسانههاي رسمي استراليا، اين مرد پس از هفت سال زندگي مشترك در سال 2008 ميلادي از همسرش جدا شد و پس ازقتل دختر خردسالش با وي تماس گرفته و اعلام كرد كه با فرزندانت خداحافظي كن!
همچنين اين حادثه وحشتناكترين واقعه در طول تاريخ استراليا محسوب ميشود؛ چرا كه اين مرد يك كودك بيگناه و بيدفاع را قرباني خشونت خانوادگي كرده است.



