صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش مرگ و میر مادران باردار در کشور

کد خبر: ۱۵۵۰۸۵
| |
2236 بازدید

مدیرکل دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت گفت: با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته امکان کاهش مرگ و میر مادران از 24 نفر به 15 نفر در 100 هزار جمعیت وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمداسماعیل مطلق در گردهمایی بررسی برنامه‌های عملیاتی وزارت بهداشت در سال جدید افزود: پیشنهاد می‌کنم اولین هدف از اهداف راهبردی برنامه عملیاتی سال 90 وزارتخانه که به کاهش نسبت مرگ و میر مادران به 18 تا 22 نفر در 100 هزار تولد زنده تاکید می‌کند به کاهش این نسبت به عدد 15 تغییر یابد.

وی گفت: با توجه به برنامه‌ریزیهای انجام شده در دفتر جمعیت، خانواده و مدارس و همچنین پایش‌های صورت گرفته این امکان وجود دارد که با مداخلات بهداشتی و درمانی بتوان رقم فعلی مرگ و میر مادران، یعنی 24 نفر در صد هزار تولد زنده تا پایان سال 90 به عدد 15 رساند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار