ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آریل شارون زنده شد

اخیرا رسانه‌های اسرائیل فاش ساختند که هزینه‌های صرف شده برای زنده نگه داشتن شارون به 440 میلیون دلار در سال بالغ می‌شود.
کد خبر: ۱۴۱۳۴۲
| |
32584 بازدید

پس از گذشت 5 سال از مرگ مغزی "آریل شارون" نخست‌وزیر سابق اسرائیل پزشکان اعلام کردند، وی در برابر تحریکات عصبی از خود واکنش نشان داده است.

به گزارش ایرنا "اشلومو سگف" پزشک خصوصی شارون با اعلام این خبر، افزود: به دنبال تحریکات عصبی نظیر نیشگون، شارون از خود واکنش‌هایی نشان می‌دهد و به هنگام صحبت با او چشم‌های خود را باز می‌کند.

اشلومو که روز شنبه در تلویزیون اسرائیل صحبت می‌کرد، افزود: شارون 82 ساله از 5 سال پیش به دنبال یک حمله مغزی شدید به اغما رفت.

اخیرا رسانه‌های اسرائیل فاش ساختند که هزینه‌های صرف شده برای زنده نگه داشتن شارون به 440 میلیون دلار در سال بالغ می‌شود.

وزارت دارایی اسرائیل تلاش می‌کند، هزینه‌های درمانی آتی شارون از محل اعتبار دفتر نخست‌وزیری این رژیم پرداخت شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟