صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله صهیونیست ها به مقبره حضرت یوسف

واقعیت این است که به دلیل قرار گرفتن منطقه محل دفن حضرت یوسف، در ارتفاع بلند و مشرف بر دیگر مناطق، نظامیان صهیونیست قصد دارند تا در این ارتفاع دست به ساخت پایگاه نظامی بزنند تا به این وسیله تمام منطقه را تحت اشراف خود داشته باشند.
کد خبر: ۱۳۹۸۵۲
| |
15438 بازدید
|
۶

نظامیان رژیم صهیونیست در حمله وحشیانه به مزار مبارک حضرت یوسف (ع) باعث تخریب بخش دیگر از مزار مبارک این پیامبر شدند قبل ازاین نیز در سال 2000 نظامیان صهونیست با بمباران مزار مبارک حضرت یوسف بخشی از مزار را تخریب کرده بودند.

به گزارش «تابناک»، روزنامه «سیاست» چاپ هند با انتشار این خبر نوشت: نظامیان رژیم صهیونیستی اهداف جدیدی را در  کرانه باختری و نابلس مورد تاخت و تاز قرار داده و بار دیگر بربریت خود را به جهانیان ثابت کردند.

 واقعیت این است که به دلیل قرار گرفتن منطقه محل دفن حضرت یوسف، در ارتفاع بلند و مشرف بر دیگر مناطق، نظامیان صهیونیست قصد دارند تا در این ارتفاع دست به ساخت پایگاه نظامی بزنند تا به این وسیله تمام منطقه را تحت اشراف خود داشته باشند.

این روزنامه در ادامه افزود:  اکنون برای این رژیم هیچ تفاوتی ندارد که در این منطقه مقبره حضرت یوسف باشد یا هر عبادتگاه دیگر،آنچه در این میان  مهم است همراه شدن مقامات به اصطلاح مذهبی یهودی است به این معنی که همراه شدن دو مقام مذهبی یهود «شلومو عمار» و«یونا متزگر» در کنار فرمانده نظامیان اسراییلی «گابی اشکنازنی» به این جهت است که فشارهای افکار عمومی یهود را کاهش دهند واهمیت عملیات نظامی را مهمتر از تخریب مزار یوسف (ع) اعلام نمایند.

این گزارش می افزاید،  از سوی دیگر این اقدامات وحشی گرانه در حالی صورت می گیرد که برخی کشورهای امریکای لاتین کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخته و سنگ بنای سفارت فلسطین در برزیل نیز نهاده اند، لذا این مسله خشم دولت غاصب اسراییل را بر انگیخته و در واقع نظامیان اسراییلی با اقدام جدید خود در پی پاسخی به اقدام کشورهای امریکای لاتین هستند.

«سیاست» در پایان نوشت: اکنون اقدامات این رژیم به حدی رسیده که تمام گروهها و مقامات فلسطینی لب به اعتراض گشوده اند به طوری که، «محمود عباس»، رییس تشکیلات خودگردان نیز با انتقاد و اعتراض از امریکا ناتوانی امریکا را در متوقف کردن اقدامات خرابکارانه و وحشیانه نظامیان صهیونیست یاد آور شده این اقدامات در حالی است که کاروان امداد رسانی آسیایی وارد مرز رفح درمصر شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۲
انشاء الله که ظهور نزدیک است.
م-ن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۲
واي به روز همه آزاديخواهان جهان،آيا حضرت يوسف (ع)پيامبر خدا نيست پس چراساكت نشسته ايد وهيچ نميگوييد،چرا اين جورثمه فساد راسرجايش نمينشانيد؟
سهیل بشردوست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۲
کسی نظری نداره؟! فقط بلدید ناله کنید؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟