صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

93 درصد جمعیت کشور دفترچه بیمه دارند

وی در پاسخ به این پرسش که چرا درصدی از افراد جامعه تمایلی به داشتن دفترچه بیمه ندارند گفت: شاید برخی مردم رضایت لازم را از خدمات بیمه ای نداشته باشند.
کد خبر: ۱۳۶۴۵۹
| |
1759 بازدید

معاون امور اجتماعی وزیر رفاه با اعلام اینکه بیش از 93 درصد افراد جامعه دفترچه بیمه دارند، گفت: این احتمال وجود دارد که برخی مردم از خدمات بیمه ای رضایت نداشته باشند.

به گزارش مهر، صمداله فیروزی در نشست کارگروه تخصصی مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی افزود: وزارت رفاه با کمک دولت این امکان را به وجود آورده است تا همه بتوانند دفترچه بیمه داشته باشند.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا درصدی از افراد جامعه تمایلی به داشتن دفترچه بیمه ندارند گفت: شاید برخی مردم رضایت لازم را از خدمات بیمه ای نداشته باشند.
 
فیروزی افزود: اگر مردم به ازای پرداخت هزینه سلامت خدمت درستی بگیرند دلخوری نخواهند داشت.
 
معاون امور اجتماعی وزیر رفاه در ادامه با اعلام اینکه منابع مالی در گردش در حوزه سلامت حدود 23 هزار میلیارد تومان است، بر اهمیت مدیریت درست این منابع تاکید کرد.
 
این در حالی است که دکتر مسعود ابوالحلاج، مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت بهداشت در همین نشست این رقم را از 29 تا 34 هزار میلیارد تومان بیان کرد و گفت: از این مقدار بیش از 20 هزار میلیارد تومان را مردم پرداخت می کنند.
 
وی افزود: گردش این مقدار پول در حوزه سلامت ایجاب می کند که نگاه اقتصادی بر حوزه سلامت حاکم باشد و بر اساس فرمولهای اقتصادی این منابع مالی را مدیریت کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟