وعده بذرپاش برای افزایش وام ازدواج

وي از ساماندهي نظام مشاوره‌اي در كشور و توسعه مراكز مشاوره‌اي به‌ويژه سازمان بهزيستي خبر داد و گفت: تلاش شده است تا برنامه‌هاي مشاوره‌اي براي تحكيم و انسجام خانواده‌ها در بالاترين حد خود انجام شود.
کد خبر: ۱۲۹۵۹۹
| |
8322 بازدید
|

رئيس سازمان ملي جوانان از افزايش وام‌ 4 ميليوني ازدواج به 5 ميليون تومان در سه ماه آينده خبر داد و گفت: اين وام قبل از دولت نهم 500 هزار تومان بوده است و در حال حاضر با افزايش آن به 5 ميليون‌ تومان، اعتبار اين وام‌ها به 4 هزار ميليارد تومان در سال مي‌رسد.

به گزارش فارس ، مهرداد بذرپاش در همايش تجليل از فعالان عرصه ازدواج سازمان بهزيستي كه امروز در تالار ايوان شمس برگزار شد، با اشاره به اينكه پيك جمعيت جوان در آستانه ازدواج تا سال 1392 نياز به خدمات رفاهي، اجتماعي، علمي، فرهنگي و مشاوره‌اي دارد، اظهار داشت: امسال تقاضاي ازدواج جوانان در آستانه ازدواج در بالاترين سطح خود قرار دارد كه نيازمند عزم جدي دولت، دستگاه‌ها و سازمان‌هاي مردم‌نهاد است.

وي از ساماندهي نظام مشاوره‌اي در كشور و توسعه مراكز مشاوره‌اي به‌ويژه سازمان بهزيستي خبر داد و گفت: تلاش شده است تا برنامه‌هاي مشاوره‌اي براي تحكيم و انسجام خانواده‌ها در بالاترين حد خود انجام شود.

رئيس سازمان ملي جوانان، ارائه خدمات در بخش مسكن را از جمله برنامه‌هاي دولت براي جوانان عنوان كرد.

وي، فعاليت رسانه‌اي براي ترويج امر ازدواج و تحكيم بنيان خانواده را از برنامه‌هاي ديگر دولت دانست و افزود: براي توليد فيلم‌هاي سينمايي و سريال‌ها و تقويت رسانه‌هاي مكتوب در امر ازدواج، يارانه‌هاي خاصي در نظر گرفته شده است كه به صدا و سيما، وزارت ارشاد و رسانه‌هاي مكتوب اختصاص خواهد يافت.

بذرپاش از توافق با وزارت علوم در گسترش تسهيلاتي نظير وام‌هاي دانشجويي، امكانات خوابگاهي، ‌خدمات فرهنگي و برگزاري نمايشگاه‌هاي مختلف براي دانشجويان خبر داد و گفت: فرهنگ ازدواج آسان و به‌هنگام دانشجويي بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي با اشاره به اينكه مددكاران و فعالان در عرصه ازدواج، نقش مهم و معنوي در ازدواج افراد معلول ايفا مي‌كنند، بيان داشت: دولت آماده ارائه خدمات و امكانات لازم براي ترويج ازدواج جامعه هدف بهزيستي است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۱
عباس
|
Italy
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
با سلام خوب است ایشان که مقایسه ای بین سقف تسهیلات قرض الحسنه پرداختی در دوره های گوناگون داشته اند به تغیرات قیمتی کالا واجناس وجهیزیه وهزینه ازدواج نیز اشاره میکردند تا موضوع کاملا روشن شود .
ناشناس
|
Czech Republic
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
آقای بذر پاش اعلام نکردند که قبل از دولت نهم که 500 تومن بوده اون موقع با 500 تومن چه چیزهایی که نمی شد خرید. خودم یادمه یه دست مبل 9 نفره حدودا 400 تومن بود. الآن مبل 9 نفره ما خریدیم پارسال حدودا 1 میلیون و نیم. خب واقعا دست شما درد نکنه آقای بذر پاش. با این وضع مملکت داری تا 10 سال دیگه وام مسکن احتمالا باید یک میلیارد تومن بشه
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
این وام قبل از دولت نهم یک و نیم میلیون تومان بود نه 500 هزار تومان و البته نفت هم بشکه ای بیست دلار بود نه هشتاد دلار. روغن کیلویی 500 تومان بود نه 2000 تومان. مرغ کیلویی 1000 تومان بود نه 3500 تومان و ... انصاف هم خوب چیزیه کلاً!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
همش تبلیغاته
2 ماهه برای وام ازدواج ثبت نام کردم توی بانک مسکن ولی وام نمیدن ومیگن اعتبار نداریم .
هیچکس هم پاسخگو نیست.
هم از بانک مسکن پیگیر شدم و هم از بانک مرکزی و متاسفانه هیچکس جوابمو نداد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
من نزدیک به بیست روز که در سایت مربوطه ثبت نام کرده ولی هنوز هیچ شبعه ای از طرف بانک مربوطه(بانک ملی) برای ما تعیین نشده است تکلیف ما چیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
ما که همون وام یک و نیم میلیونی رو گرفتیم الان سه ساله هنوز داریم قسط می‌دیم زندگی تمام قسطی که می گن همینه دیگه بعدش هم باید قسط وام مسکن بدی بعد اگه بچه دار بشی قسط وام برای هزینه بیمارستان و ... به نظر شما کی از دست این قسطها راحت می شیم؟ اون دنیا؟
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار