صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دیدارخانواده شهداوجانبازان استان قم بارهبری

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، استقبال پرشور و گسترده ملت لبنان را از رئيس جمهور «ملت ايران»، موضوعي شايسته مطالعه و تحليل خواندند و افزودند: اينگونه حقايق، نشان دهنده جذابيت و عظمت ملت ايران در چشم ديگر ملتهاست.
کد خبر: ۱۲۶۲۸۰
| |
3383 بازدید

رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز در ديدار پرشور خانواده‌هاي معظم شهيدان، جانبازان و ايثارگران استان قم، اعتقاد به شهادت، و «ايمان به ايثار و معامله با خدا» را رمز اقتدار حقيقي ملت ايران خواندند و تأكيد كردند: اين ملت بزرگ، در پرتو اين عوامل عزت آفرين، در مقابل زياده خواهي‌هاي استكبار، همچنان مستحكم خواهد ايستاد.

به گزارش ايسنا، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در اين اجتماع معنوي كه با ياد افتخارآفرين شهيدان، معطر شده بود، «شهادت» را موضوعي بسيار عميق دانستند و افزودند: اعتقاد به شهادت و باور به عظمت شهيدان، عمق معنويِ شخصيت و هويت يك ملت است.

ايشان، «ايمان، احساسات ديني و شجاعت مردم» و صبر و استقامت خانواده‌هاي والامقام شهدا را باعث حل شدن مسئله شهادت براي ملت ايران برشمردند و افزودند: بايد در اين نكته اساسي بينديشيم كه ملت ايران بدون برخورداري از ابزارهاي پيچيده نظامي و امكانات وسيع تبليغاتي، چگونه و به كدام علت در چشم ملتها، اينگونه «عزيز، پرجاذبه و مقتدر» گشته و در حوادث گوناگون جهان تأثيرگذار شده است؟

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، استقبال پرشور و گسترده ملت لبنان را از رئيس جمهور «ملت ايران»، موضوعي شايسته مطالعه و تحليل خواندند و افزودند: اينگونه حقايق، نشان دهنده جذابيت و عظمت ملت ايران در چشم ديگر ملتهاست.

ايشان در ريشه يابي علت اين عظمت و اقتدار، به تشريح اهميت شهادت پرداختند و افزودند: وقتي يك ملت و جوانانش، اينگونه به «ايثار، فداكاري و شهادت در راه خدا» باور پيدا مي‌كنند، طبيعتاً، از اقتدار و عزت و عظمتي كه وعده صدق الهي است، برخوردار مي‌شوند و به همين دليل ملت ايران، ‌امروز از همه ملتهاي ديگر قوي‌تر و با عظمت‌تر است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به تأثير بي نظير شهيدان در عظمت ملت ايران افزودند: شهيدان، جانبازان و ديگر ايثارگران، پيشوايان و طلايه داران جبهه حقند و «اعتقاد به شهادت و باور معامله با خدا» را عملاً به مردم اين سرزمين آموخته‌اند.

ايشان افزودند: صف دوم عوامل عظمت بخش ملت ايران، متعلق به پدران صبور، مادران دلسوخته، فرزندان فهيم و همسران گرانقدر شهيدان است كه در مقابل حادثه به ظاهر تلخ از دست دادن عزيزانشان، احساس عزت و افتخار كردند و نشان دادند كه همچون دسته گلهاي شهيدشان، آنها نيز معامله با خدا را باور دارند و رهرو واقعي راه زينب كبري (س) هستند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي ايستادگي ملت ايران و خانواده‌هاي معظم شهدا را در مقابل تهديدهاي سلطه گران جهاني، ناشي از احساس اقتدار و اعتماد به نفس ملي دانستند و تأكيد كردند: ملت ايران در مقابل عربده‌هاي زورگويان، لحظه‌اي از آرمانهاي خود، كوتاه نخواهد آمد.

رهبر انقلاب اسلامي، با اشاره به ضرورت تقويت و تعميق روزافزون ايمان به خدا در قلبهاي آحاد مردم و مسئولان خاطرنشان كردند: بايد اين ايمان اقتدارآفرين را قدر بشناسيم و آن را پشتوانه پيشرفتهاي «علمي – فناوري – سياسي – اجتماعي و اقتصادي» قرار دهيم.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با يادآوري طرحها و اقدامات فراواني كه دشمنان و دنباله روهاي آنان در داخل، در سالهاي پس از رحلت امام براي تضعيف ايمان و اعتقادات ملت انجام دادند، افزودند: مخالفان ملت ايران، ‌از آن طرحها چيزي جز ناكامي عايدشان نشد و از اين پس نيز به هيچ نتيجه‌اي نخواهند رسيد.

ايشان، جوانان كشور را،‌ جواناني بسيار خوب و پاك برشمردند و افزودند: اين نسل جوان كه در فضاي ايمان و اعتقادات ملت رشد كرده، نسلي پربركت و همچون جوانان اوايل انقلاب آماده ايثار و فداكاري است.

رهبر انقلاب اسلامي در بخش ديگري از سخنانشان، شهر قم را با 6 هزار شهيد، 11 هزار جانباز و ستارگان نامدار شهيدش همچون زين‌الدين، حيدريان و صادقي، در مسئله شهادت نيز، شهري سرآمد خواندند و انتساب به شهيدان را براي همه بازماندگان آنان بويژه فرزندان شهيدان باعث افتخار و عزت دانستند.

در ابتداي اين ديدار حجت‌الاسلام وكيلي «پدر سه شهيد و يك جانباز»، به رهبر معظم انقلاب اسلامي خيرمقدم گفت.

مادر شهيدان مهدي زين‌الدين فرمانده لشكر 17 علي بن ابيطالب و مجيد زين‌الدين هم در اين ديدار تأكيد كرد: با شهيدان پيمان مي‌بنديم همچون آنان به ولايت فقيه و ديگر ارزش‌هاي اسلامي – انقلابي، همواره وفادار باشيم.

حجت‌الاسلام دلير فرزند شهيد و داراي دكتراي علوم سياسي نيز در سخناني گفت: فرزندان شاهد در استان قم، در كسب مراتب علمي و حوزوي خوش درخشيده‌اند و برخي از آنان جزو برترينهاي دانشگاه و حوزه هستند.

مهندس زريبافان معاون رئيس جمهور و رئيس بنياد شهيد و ايثارگران هم در اين ديدار با اشاره به شش هزار شهيد، 11 هزار و ششصد جانباز استان قم گفت: مردم اين استان در مقاطع حساس قبل و بعد از انقلاب، دوران دفاع مقدس و تمامي سالهاي اخير جزو پيشگامان دفاع از اسلام و مرجعيت بوده‌اند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...