صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

لزوم حمایت از سرمایه گذاری‌های جدید

کد خبر: ۱۲۵۴۱۷
| |
1766 بازدید

محرابيان: با طرح‌هاي مختلفي كه در حوزه فولاد كشور در حال اجراست تا پايان فعاليت دولت دهم قادريم كه ظرفيت توليد فولاد كشور را به ظرفيت قابل توجهي برسانيم.

نماينده مردم اردكان در ديدار با وزير صنايع و معادن خواستار تامین نقدینگی واحدهای صنعتی و حمایت از سرمایه گذاری‌های جدید در استان يزد شد.

به گزارش ايلنا، علي‌اكبر محرابيان وزیر صنایع و معادن به همراه جمعی از معاونین، نماینده مردم اردکان، استاندار و جمعی از مدیران استان و شهرستان از پروژه‌های صنعتی شهرستان اردکان بازدید كرد.

گفتني است، در این بازدیدها که بیش از 4 ساعت به طول انجامید فولاد غدیر، فولاد ارفع، گنداله‌سازی و الکترود گرافیتی این شهرستان مورد بازدید قرار گرفت.

هر یک از مدیران پروژه‌ها نيز توضیحاتی را درخصوص روند پیشرفت و اقدامات پیش رو ارائه كردند.

نماینده اردکان نیز بر اهتمام کامل برای جلوگیری از تاخیر در بهره‌برداری از این واحدها به خصوص فولاد غدیر و تسریع در تکمیل پروژه الکترود گرافیتی اردکان تاکید و خواستار تامین نقدینگی واحدهای صنعتی و حمایت از سرمایه گذاری‌های جدید در این شهرستان شد.

اين عضو كميسيون برنامه و بودجه همچنين پيشنهاد داد كه یک واحد تولیدی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و یک واحد تولیدی نیز برای رزمندگان این شهرستان احداث و وزات صنایع نیز پشتیبان این طرح‌ها باشد.

تابش همچنین با بیان اینکه برخی صاحبان صنایع مدت‌هاست که زمین‌های وسیعی را به همراه آب مورد نیاز جهت اجرای پروژه‌های خود در اختیار گرفته‌اند. اما پس از گذشت زمان زیادی عملا هیچ اقدامی انجام نداده‌اند، در خواست كرد تا با توجه به کمبود منابع، در این خصوص تجديد نظري صورت گيرد و واگذاری زمین و آب آن به پروژه‌های در حال احداث و جدید صورت پذیرد.

وزیر صنایع و معادن نیز با بیان اینکه سرعت تکمیل پروژه‌های فولادی در استان یزد بسیار بالاست، افزود: با طرح‌هاي مختلفي كه در حوزه فولاد كشور در حال اجراست تا پايان فعاليت دولت دهم قادر هستيم كه ظرفيت توليد فولاد كشور را به ظرفيت قابل توجهي برسانيم.

محرابيان در ادامه با اشاره به جايگاه صنعتي ومعدني استان يزد، افزود: در حال حاضر دراين استان حدود 5 ميليون تن طرح فولادي درحال اجراست كه از پيشرفت قابل توجهي برخورداراست .

به گفته وي هم اكنون در مجموعه فولاد غدير و ارفع اردکان مجموع ظرفيت توليد 2 ميليون تن فولاد خام و ريخته گري و 2 ميليون تن طرح احياء مستقيم فولاد اسفنجي وجود دارد.

وزير صنايع ومعادن يادآور شد:‌ در فولاد ارفع، مجموعه آهن اسفنجي با پيشرفت خوبي در حال اجراست و بخش فولاد سازي فولاد ارفع نيز با پيشرفت 75 درصد طي مدت زماني حدود 18 ماه با سرعت بسيار بالايي در حال پيشروي است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...