رضا خندان به دیار باقی شتافت
آخرین حضور مرحوم رضا خندان در تلویزیون در مجموعه "مختارنامه" بود، این بازیگر در فیلمهای "دندان مار" ، "رأی باز"، "رؤیای جوانی"، "شور عشق" و "دو زن" ایفای نقش کرده است.
کد خبر: ۱۲۳۲۷۹
| | 3308 بازدید
رضا خندان بازیگر سینما و تلویزیون شامگاه شنبه دهم مهرماه به دلیل بیماری درگذشت.به گزارش مهر، این هنرمند شامگاه گذشته بر اثر بیماری کلیوی در سن 57 سالگی از دنیا رفت. آخرین حضور مرحوم رضا خندان در تلویزیون در مجموعه "مختارنامه" بود، این بازیگر در فیلمهای "دندان مار" ، "رأی باز"، "رؤیای جوانی"، "شور عشق" و "دو زن" ایفای نقش کرده است.
رضا خندان متولد سال 1332 در شوشتر و فارغالتحصیل هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای دراماتیک دانشگاه تهران بود. وی فعالیت هنری را از سال 1348 آغاز کرد و سال 1366 به عنوان اولین تجربه سینماییاش در فیلم "گمشدگان" به کارگردانی محمدعلی سجادی به ایفای نقش پرداخت.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


