صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مصاحبه نويدکيا دردسرساز شد !

سپاهان اصفهان قهرمان فصل گذشته ليگ برتر نه تنها آغاز خوبي نداشت بلکه در ادامه با مشکلات حاشيه‌اي و غيرفني زيادي مواجه شده، مشکلاتي که هر از گاهي با مصاحبه يا واکنشي از سوي بازيکنان تيم تشديد مي‌شود.
کد خبر: ۱۲۲۶۵۲
| |
5552 بازدید

  پس از درگيري لفظي هادي عقيلي مدافع ملي‌پوش سپاهان با قلعه‌نويي سرمربي اين تيم در جريان ديدار اين تيم با استقلال و احضار عقيلي به کميته انضباطي باشگاه و سکونشيني او، مسئولان باشگاه اميدوار بودند با اين برخورد سفت و سخت و قاطعانه ريشه حاشيه‌ها خشکانده شود


خراسان :  کادر فني و مجموعه تمام توان خود را صرف حل مشکلات فني و بهبود اوضاع تيم کنند اما در شرايطي که قلعه‌نويي به خاطر انجام جراحي مينيسک زانو در اصفهان و در کنار تيمش نبود، محرم نويدکيا کاپيتان سپاهان مصاحبه‌اي جنجالي با يکي از روزنامه‌هاي ورزشي انجام داد و مسائلي را عنوان کرد که اصلا ‌خوش‌آيند مسئولان باشگاه و سرمربي تيم نبود.

نويدکيا که پس از مدت‌ها مهر سکوتش را شکسته بود به نوعي صحبت‌ها و گلايه‌هاي عقيلي درباره اوضاع تيم را تأييد کرده و گفته بود: «بي‌اعتمادي در تيم موج مي‌زند. نظم و انضباط در تيم عالي است. البته او اين موضوع را با طعنه و کنايه گفته بود. آقاي قلعه‌نويي بايد جواب‌گوي مسائل تيم و مشکلات فني باشد. اين اولين سالي است که سپاهان چنين وضعيتي دارد.» گويا پس از انتشار مصاحبه نويدکيا و بازتاب گسترده آن در اصفهان و نزد هواداران سپاهان مسئولان باشگاه با او تماس مي‌گيرند و از او به خاطر اين مصاحبه انتقاد مي‌کنند. شنيد‌ه مي‌شود ساکت مديرعامل باشگاه از نويدکيا خواسته مصاحبه‌اش را تکذيب کند اما اين بازيکن زير بار نرفته و بر درستي کارش تأکيد کرده است.

جالب اين که پس از مخالفت نويدکيا با درخواست مسئولان باشگاه براي تکذيب مصاحبه، مجيد بصيرت سرپرست تيم مصاحبه‌اي انجام داده تا به نوعي حرف‌هاي کاپيتان تيمش را بي‌اثر کند و آن‌ها را مثبت جلوه دهد. سرپرست سپاهان در توجيه و مثبت جلوه دادن صحبت‌هاي نويدکيا گفته است:‌ «نويدکيا مي‌خواسته ضعف‌هاي تيم را گوشزد کند تا هرچه سريع‌تر برطرف شود و هدف او کمک به تيم و باشگاه است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...