صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فروش لوازم آرايش در كيوسك‌هاي مطبوعات

کد خبر: ۱۱۹۰۴۵
| |
2175 بازدید

ایرنا: برخي واحدهاي تجاري نظير كيوسك‌هاي مطبوعات و دستفروش‌ها اقدام به عرضه لوازم آرايشي مي‌كنند كه ضرورت دارد وضعيت فعلي براي پيشگيري از آسيب اقلام قاچاق و بدون كيفيت به سلامت مردم كنترل شود.

احمد شيباني معاون غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در عين اعلام آمادگي وزارت بهداشت براي همكاري در زمينه ساماندهي مراكز عرضه لوازم آرايشي گفت: اين اقدام در برنامه‌هاي كاري اين وزارتخانه قرار ندارد.

معاون غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به نظارت‌هاي جدي بر داروخانه‌هاي مجاز گفت: از آن جا كه دارو و لوازم آرايشي با هدف گرفتن نتيجه مطلوب مصرف مي‌شود، نمي‌توان به اين اقلام موثر بر سلامت افراد به عنوان يك كالا نگاه كرد و از اين رو به مردم توصيه مي‌كنيم كه نيازهاي خود را از داروخانه‌هاي مجاز تهيه كنند.

شيباني گفت: از چند ماه گذشته كنترل كيفي محصولات آرايشي بهداشتي در بازار در دستور كار معاونت غذا و دارو قرار گرفته و كارشناسان اين معاونت با تهيه اين اقلام از بازار، كيفيت اين محصولات را مورد بررسي و ارزيابي قرار مي‌دهند.

اوبا اشاره به تفاوت‌هاي ميان سياست‌گذاري دارو و غذا و مواد آرايشي گفت: همه امور مربوط به غذا و مواد آرايشي بهداشتي به وزارت بهداشت مربوط نيست و به اين دليل است كه محصولات بهداشتي و آرايشي با سياست دولت و تصميم وزارت بازرگاني وارد كشور مي‌شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...