صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رمز گشایی روزنامه عربی از محتوای نامه احمدی نژاد به ملک عبدالله

این روزنامه عربی افزود: گزارش اخیر اومانو، رئیس آژانس بین المللی انرژی هسته ای، کشورهای عربی را به شدت نگران کرده و به رغم اعلام ایران، مبنی بر صلح آمیز بودن فعالیت اتمی اش، کشورهای عربی در حال آماده سازی خود برای مقابله با بحران حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران هستند و در این میان، کویت بیشترین نگرانی را دارد، زیرا فاصله زمینی بوشهر تا کویت، کمتر از 300 کیلومتر است و این کشور کوچک، بیشتر از دیگر کشورهای همسایه احساس خطر می کند.
کد خبر: ۱۱۸۶۹۵
| |
26963 بازدید
سرویس بین الملل ـ شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی، امیر قطر که چهار ساعت پس از دیدار با محمود احمدی نژاد، راهی عربستان شد، نامه رئیس جمهور کشورمان را که دربردارنده پیامی برای پادشاه عربستان بود، به وی تقدیم کرد.

به گزارش «تابناک»، یک روزنامه عربی مدعی شد، محتوای این نامه، درخواست ایران برای همکاری های بیشتر تهران با کشورهای عربی و ایجاد جبهه واحد علیه دشمنان منطقه است.

روزنامه «القدس العربی» که این خبر را منتشر کرده است در ادامه نوشت: در بخش دیگری از این نامه، احمدی نژاد به پادشاه عربستان اطمینان داده که فعالیت هسته ای ایران، جای هیچ گونه نگرانی برای کشورهای منطقه نخواهد داشت و کاملا صلح آمیز خواهد بود.

در همین حال، برخی منابع غیر رسمی عربی نیز در گزارش هایی مدعی شدند، پیام یاد شده از اعراب خواسته تا در همراهی احتمالی با آمریکا، در تقابل با ایران خودداری کرده و نسبت به در پیش گرفتن مواضع ضد ایرانی خود، تجدیدنظر کنند.

این روزنامه عربی افزود: گزارش اخیر اومانو، رئیس آژانس بین المللی انرژی هسته ای، کشورهای عربی را به شدت نگران کرده و به رغم اعلام ایران، مبنی بر صلح آمیز بودن فعالیت اتمی اش، کشورهای عربی در حال آماده سازی خود برای مقابله با بحران حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران هستند و در این میان، کویت بیشترین نگرانی را دارد، زیرا فاصله زمینی بوشهر تا کویت، کمتر از 300 کیلومتر است و این کشور کوچک، بیشتر از دیگر کشورهای همسایه، احساس خطر می کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
me
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۶
کویت که روز اول رو هواست . اگه جنگ بشه مطمئنا تغییرات زیادی تو اوضای سیاسی این عربها درست میشه و ملک خان و رفقا بیاد فاتحه شون رو بخونن !
reza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۶
سیاست خارجی دولت بسیار پیچیده و به هم ریخته عمل میکنه باید دقیق تر و با آرامش بیشتری رفتار کرد....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۶
آخه وقتی کشوری دم بدم مانور نظامی در خلیج فارس برگزار می کنه همسایه هاش باید چه فکری در موردش بکنن ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۶
خودمون هنوز نفهمیدیم داریم چکار میکنیم میخواهید عربها رمز گشایی کنن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۶
بزرگترین ضعف دولت در این 5 سال سیاست خارجی بود که باعث بزرگترین ضربه به اقتصاد و در نتیجه فشار بر روی مردم شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۶
من هم احساس می کنم دارای آرمش نیست و تصمیم گیریهای لحظه ای انجام می شود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟