مهم ترین پایگاه خبری ریگی هک شد
يكي از پايگاههاي خبري جندالشيطان به وسيله هكرها هك شد.
زاهدان پرس نوشت: اين پايگاه خبري كه از مهمترين پايگاههاي خبري جندالشيطان محسوب ميشود با هجوم هكرها هك شد.
مدير اين پايگاه وهابي و حامي تروريسم طي پيامي به مخاطبانش با عصبانيت اين موضوع را اعلام كرده است و با درماندگي نوشته است كه سايتش با مشكلات فني فراواني روبه رو شده است و كاري از دستش بر نميآيد!
اين در حاليست كه اين پايگاه خبري پس از هجوم هكرها مجبور شده است كه به آدرس جديد اينتنرنتي منتقل شود و مدير اين پايگاه با درماندگي خواسته است كه وبلاگها و سايتهاي وهابي منطقه آدرس جديد او را تبليغ كنند.
در سالهاي اخير وبلاگها و سايتهاي وهابي زيادي به صورت قارچگونه با هزينه دلارهاي نفتي بعضي از كشورهاي عربي با موضوع ترويج عقايد وهابيت و با محوريت انتشار اخبار ضد شيعي و مقابله با نظام جمهوري اسلامي ايران در سيستان و بلوچستان راه اندازي شده است.
آرزو دارم که بار دیگر باب جهاد فی سبیل ا.. گشوده شود در کارزاری همچون جنگ نهروان ریشة آنها برچیده شود چون وهابی های امروز همان خوارج زمان حضرت علی (ع) هستند.
تا چه زمانی باید به دلیل وحدت بین مسلمین این وهابی ها را تحمل کنیم (خار در چشم استخوان در گلو) آنها مولود استعمار انگلیس هستند
« الهم عجل لولیک الفرج »
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و اخر تابع له علی ذلک . الهم العنهم جمیعا





