صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز کاهش دما در کشور

کد خبر: ۱۰۸۳۷۷
| |
2128 بازدید

مدير كل پيش بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور با بيان اين‌كه دماي هوا از امروز در مناطق شرقي و شمال شرقي كاهش يافته است، گفت: دماي هوا تا اواخر هفته 4 درجه كاهش مي‌يابد.

پرويز رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس، گفت: از امروز در مناطق شرقي و شمال شرقي كاهش دما آغاز مي‌شود و از فردا به بخش هاي مركزي كشور سرايت مي‌كند.

وي افزود: مناطق غربي و شمال غربي كشور نيز از سه شنبه به بعد تحت تأثير جريان كاهش دما قرار مي‌گيرد.

مدير كل پيش بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور تصريح كرد: طي ديروز و امروز بالاترين دما را در نيمه شمالي كشور ( خراسان جنوبي، اصفهان و كرمانشاه و ساير استان‌هاي واقع شده در اين منطقه) داشته‌ايم.

وي در ادامه گفت: با توجه به اين‌ كه جريان كاهش دما از امروز آغاز شده است تا اواخر هفته كل مناطقي كه با هواي گرم درگير بودند را به طور كامل دربر مي‌گيرد.

رضازاده گفت: پيش‌بيني مي‌شود تا اواخر هفته دماي هوا 4 درجه كاهش يابد.

مدير كل پيش‌بيني سازمان هواشناسي اظهار داشت: در حال حاضر كاهش دما در مناطق شرقي و شمال شرقي كليد خورده است و 2 روز طول مي‌كشد به سمت غرب برود و مناطق غربي را تحت تأثير خود قرار دهد.

وي در ادامه گفت: دماي هواي تهران روز گذشته به 42 درجه سانتيگراد رسيد و پيش بيني مي‌شود امروز نيز به 42 درجه برسد؛ اما تا اواخر هفته به دماي هواي پايتخت به 38 تا 39 درجه سانتيگراد كاهش مي‌يابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟