صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فراخوان وزرای علوم و آموزش‌وپرورش به مجلس

کد خبر: ۱۰۸۳۵۱
| |
4304 بازدید

در پی تصویب بخشنامه‌ای در شورای عالی اداری مبنی بر ادغام دانشگاه علمی کاربردی با سازمان فنی‌وحرفه‌ای و تشکیل سازمان ملی مهارت که در پی آن پذیرش دانشجو در مراکز فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه علمی و کاربردی متوقف می‌شد، تعداد کثیری از نمایندگان مجلس از جمله اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات به این مصوبه هیات دولت که برخلاف مصوبه مجلس بوده است، اعتراض کردند.

غلامحسین مسعودی ریحان، نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات در گفت‌وگو با ایلنا به نامه علی عباسپور‌، رئیس این کمیسیون به علی لاریجانی، رئیس‌مجلس اشاره و اظهار داشت: همچنین نامه‌ای از سوی عده‌ای از نمایندگان مجلس به لاریجانی نوشته شده و از او به عنوان رئیس مجلس خواسته شده است که جلو این مصوبه غیرقانونی هیات دولت گرفته شود.

نماینده اهر و هریس در ادامه اظهار داشت: لاریجانی نیز پس از مطالعه این دو نامه، وزرای علوم و آموزش‌وپرورش را به کمیسیون آموزش و تحقیقات فراخواند تا اعضای این کمیسیون در این رابطه از آنان سوال کنند.

این عضو فراکسیون خط امام(ره) معتقد است که هرچه زودتر باید جلو این مصوبه هیات دولت گرفته شود چراکه در حال حاضر دفترچه‌های پذیرش دانشجو توزیع شده اما سازمان سنجش مراحل پذیرش دانشجو را متوقف کرده است.

این نماینده مجلس، آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای را کارساز خواند و گفت: فارغ‌التحصیلان این مراکز سریعا جذب می‌شدند و مشکل بیکاری نداشتند.

به گفته وی، دانش‌آموزان فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش نیز در حال حاضر این دغدغه را دارند که نمی‌توانند در هیچ‌یک از مراکز آموزشی جذب دانشگاه شوند؛ ‌چراکه نمی‌توانند در آزمون دانشگاه سراسری شرکت کنند.

مسعودی‌ریحان با انتقاد از زیرپا گذاشتن مصوبه مجلس از سوی دولت یادآور شد: این دغدغه در حال حاضر برای بسیاری از هموطنان ایجاد نگرانی کرده که امید است با حضور این دو وزیر در کمیسیون جلو مصوبه غیرقانونی هیات دولت گرفته شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
مصوبه مجلس؟ ها؟
خواب که نیستید؟
برای منافع خود دیر اقدام کردید برادران مجلسی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
کامران را به خاطر مقالاتش استیضاح کنید.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...