صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

راه‌اندازي رشته طراحي اسباب‌بازي در دانشگاه‌ها

کد خبر: ۱۰۶۴۹۸
| |
1584 بازدید

اسباب بازي تنها جنبه تفنن ندارند و بيش از هر چيز به رشد خلاقيت و كشف استعدادهاي كودكان و حتي دانش‌آموزان در سنين بالاتر كمك مي‌كنند. بنابراين عجيب نيست كه رشته طراحي اسباب بازي راه‌اندازي شود و در حقيقت اين رشته،رشته‌اي است كه كمبود آن تا به حال به خوبي حس شده است.در حقيقت سرمايه گذاران ايراني كمتر به اين موضوع فكر مي‌كنند كه مي‌توانند در زمينه اسباب بازي سرمايه‌گذار ي كنند و كمتر كسي چنين صنعتي را به صورت جدي،صنعت به حساب مي‌آورد و اين در حالي است كه ديگر كشورها از صنعت توليد اسباب بازي به سودهايي عظيم مي‌رسند.

دبير شوراي نظارت بر اسباب بازي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان از تصويب پيشنهاد اين شورا در زمينه ايجاد رشته طراحي اسباب بازي خبر مي‌دهد: «پس از تصويب اين پيشنهاد در شوراي گسترش با دانشگاه هنر و يك دانشگاه غيرانتفاعي براي راه‌اندازي آن مذاكراتي انجام شود وصنعت اسباب بازي در ايران نسبت به كشورهايي چون چين، تايوان و سنگاپور رونق ندارد اين كشورها نه تنها اين صنعت را در كشور خود توسعه دادند بلكه سبب شدند تا كشورهاي صاحب تكنولوژي در اين كشورها سرمايه‌گذاري كنندو در حال حاضر كشور چين به ميزان درآمدهاي نفتي ما، از توليد اسباب بازي ارزآوري مي‌كند اما ايران با داشتن صنعت پيشرفته پتروشيمي تاكنون گامي در جهت نوآوري و توسعه اين صنعت برنداشته است اين امر شايد ناشي از نگاه مسئولان كشور باشد كه احساس مي‌كنند سرمايه‌گذاري در جهت توسعه صنايع ديگر اولويت بيشتري دارد تا صنعت اسباب بازي»
محمدحسين فرجو دبير شوراي نظارت بر اسباب بازي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان دامه مي‌دهد: « با توجه به راه‌اندازي رشته‌هاي گرافيك و صنايع دستي در دانشگاه‌هاي هنر به وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري پيشنهاد راه‌اندازي رشته طراحي اسباب بازي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري داده شد وطبق اعلام شوراي گسترش قرار شد تا سرفصل‌ها و مواد درسي اين رشته با همكاري يكي از دانشگاه‌هاي هنر تدوين و به اين وزارتخانه ارائه شود كه در اين راستا با دانشگاه هنر تهران و يكي از دانشگاه‌هاي هنر مذاكراتي براي راه‌اندازي اين رشته انجام شد و بعد از انجام اين مذاكرات، گروههاي پژوهشي براي بررسي و مطالعه وضعيت اين رشته در دنيا و ضرورت ايجاد اين رشته در دانشگاههاي كشور ايجاد شد اما تاكنون مطالعات اين گروه‌ها نهايي نشده است، البته اين مطالعات در دستور كار اين دو دانشگاه قرار دارد كه با توجه به نيازهاي روزافزون كشور در زمينه توسعه در صنعت اسباب بازي نياز است تا اين گروه‌ها سرعت بيشتري در ارائه گزارش مطالعات خود داشته باشند.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...