میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انتقاد یک روزنامه از حجاب برخی «حاج خانمها» !

کد خبر: ۱۰۳۷۰۳
| |
24176 بازدید

روزنامه جمهوری نوشت:

زائراني كه از عربستان برگشته‌اند مي‌گويند وضع حجاب عده‌اي از زنان ايراني كه براي عمره به اين كشور سفر كرده‌اند بسيار زننده است. براساس همين اظهارات، تلاش روحانيون و مسئولان كاروان‌ها براي جلوگيري از اين وضعيت تأثيري در اين قبيل زنان ندارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
گشت ارشاد بفرستید اونجا هم هدایتشون کنن.!!
شما که واردید.! کی از دست این فضولی ها خلاص می شیم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
خواهش می کنيم که جلوی اين بانوان بی حجاب را بگيريد. اصلاً چرا اينها به سفر مقدسی مثل حج می رواند؟ چرا علما و روحانيون ساکت هستند؟ چرا در نماز جمعه اينها را نميگويند؟
حسين
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
راه حل به اين سادگي را نمي دانيد؟!خوب گشت ارشاد بگذاريد !!
جواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
همچنين وضع حجاب استقبال كنندگان از اين حجاج درفرودگاه هابدتر ازهمه لطفا پليس فرودگاه خصوصا فرودگاه تبريز از اين امر جلوگيري كنند .
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
وقتي عمره رفتن مي‌شه وسيله‌اي براي تفاخر نتيجه همين مي‌شه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
پس اونجا هم امنيت اجتماعي زير سؤال رفته
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
سلام
من اخیراً به مکه و مدینه مشرف شدم و صحت این خبر را تأیید می کنم.متأسفانه بنده روبروی در ورودی مسجد الحرام شاهد بودم که یک خانم ایرانی با مانتو و با وضع بسیار بدی روسری خود را کاملاً از سر برداشت و دوباره با شکلی بدتر آن را به سر کرد و نکته تأسف بارتر نگاه های تعجب آور و همراه با شهوت وهابی های آنجا بود. در ضمن این بی حجابی ها در مغازه های اطراف حرم به اوج خود می رسد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
از بس كه حج را براي افراد كوچك و بزرگ از دانشجو و دانش آموز گرفته تا كودك نوزاد آسان گرفتند و همه را عازم اين سفر معنوي كه هر كسي لياقت آن را ندارد ، كردند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
از بس که توی این صدا و سیمای کوفتی ما هی زن ذلیلی تبلیغ شده و مردارو از مردونگی انداختن. دیگه خود مردا هم باورشون شده و یک ذره نمی تونن به زنها فشار بیارن.
ناشناس
|
United States
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
باید پاسپورتاشونو عوض کنین که معلوم نشه رفتن حج. چند نفرم مامور کنین که برن تو محلشون داد بزنن اینا زندان بودن.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت