جوابیه وزارت جهاد کشاورزی
در پی انتشار خبری در سایت «تابناک»، روابط عمومی این وزارتخانه، جوابیهای را برای ما فرستاده که عینا در پی میآید.
بازگشت به خبر منعكس شده در سايت خبري تابناك به تاريخ 18/12/88 با عنوان «وزير جهادكشاورزي مانع اجراي اصل 44 در وزارتخانه است» و نيز خبر ديگر با عنوان « بركناري، پاداش انتقاد از جناب وزیر » در تاريخ 19/12/88 به نقل از آقاي ابوذر باقري عضوسابق هیات مدیره شرکت خدمات مهندسی آب وخاک کشور اعلام ميدارد: آقاي ابوذر باقري داراي درجه كارشناسي دبيري معارف والهيأت اسلامي بوده و از تاريخ 15/6/1388 به پيشنهاد مديرعامل وقت شركت مادر تخصصي خدمات كشاورزي به عنوان عضو هيأت مديره در شركت خدمات مهندسي آب و خاك كشور كه مسئول و مجري پروژههاي زيربنايي عمراني و تخصصی ميباشد، منصوب و مشغول به كار شد و نامبرده تا قبل از اين فقط سابقه دو ماه كار در موسسه جهاد تحقيقات را دارا بود.
شايان ذكر است بر اساس جمعبندي اطلاعات و گزارشهاي رسيده و ارزيابي صورت گرفته از عملكرد مديران موسسه مذكور موضوع بركناري و جابجايي آقاي باقري از دو ماه قبل قطعيت يافته بود ولی به جهت برهم نخوردن فضا و روال كاري در شركت و تا زمان انتخاب و معرفي فرد جايگزين موضوع بركناري وي اعلام نگردید و در تاريخ 17/12/88 براساس صورتجلسه مجمع جابجايي آقاي باقري تصويب و معرفي عضو جديد هيأت مديره براساس مقررات انجام شد كه ايشان به محض اطلاع از اين موضوع اقدام به انجام مصاحبه كرد.
لذا بركناري آقاي باقري برخلاف ادعاي مطرح شده ایشان هيچ ارتباطي به مصاحبه با سايت تابناك نداشته است و پسنديده نيست كه افراد به محض اطلاع از بركناري خود از مناصب اقدام به جوسازي، اتهام افكني و توهين و افترا عليه وزير جهاد كشاورزي و مديران كنند.
همچنين اگر ايشان انتقادي درخصوص اجراي اصل 44 در وزارت جهادكشاورزي را دارد بايد پرسيد كه چرا طي 6 ماه گذشته به اين موضوع اشاره نکرده و به محض اطلاع از بركناري به يكباره به ياد اصل 44 قانون اساسي افتاده است؟ضمن اينكه از آقاي باقري بايد پرسيد كه چگونه ميتوانند ادعاي خودرا درخصوص مخالفت وزير جهادكشاورزي با اجراي اصل 44 قانون اساسي رااثبات نمایند؟
در پايان از سايت تابناك نيز اين انتظار و توقع وجود داشت كه ادعاي افراد درخصوص دستگاهها و شخصیتهارا قبل از انعكاس مورد بررسي و ارزيابي دقيق قرار دهد و اين رسانه بدون اثبات ادعاهاي مطروحه آن رادر صفحه اصلي خود قرار ندهد.
روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
با فوق ليسانس معارف اقا مي شود عضو هيت مديره يك شركت مهندسي؟؟؟؟





