افزایش قیمت قبر در محوطه امامزاده‌ها

کد خبر: ۸۹۴۱۹
| |
2143 بازدید
|
۱
معاون بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از افزایش قیمت قبور در بقاع متبرکه خبر داد: «به‌دلیل ارزان بودن قیمت قبور و استقبال مردم از دفن اموات در امامزادگان، ظرفیت گورستان‌های بقاع متبرکه در سه سال آینده اشباع می‌شود.»

محمد غلامی گفت: «فضای سبز و مناسب و ایجاد پایگا‌های فرهنگی و اجتماعی در بیشتر بقاع متبرکه و همچنین پايین بودن قیمت قبور فارغ از اعتقادات دینی و اسلامی، مردم را به سمت دفن اموات در امامزادگان سوق داده است.»

او ادامه داد: «هم‌اکنون قیمت قبور دربقاع متبرکه میانگین 200 تا 500 هزار تومان است که بیشتر صرف امور رسیدگی به بقعه، آب، برق و خدمات می‌شود که با وجود هزینه‌های بالای نگهداری، بقاع قبور رایگان ارائه می‌شود.»

غلامی در پاسخ به اینکه برای جلوگیری از تکمیل ظرفیت بقاع متبرکه چه تمهیداتی در نظر گرفته شده گفت: «در صورت تامین منابع مالی از محل موقوفات بقاع ساختمان‌ها و زمین‌های اطراف امامزادگان خریداری و تبدیل به صحن می‌شوند.»
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۹
آقا تشریف بیارید کرج قیمت قبر در بعضی امامزادهها تا 90 میلیون تومان است
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟