نیوزویک،ارتباط ریگی با سیا را فاش کرد

، یک مامور سابق اداره مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) در پاکستان به‌تازگی گفته است که با گروهک تروریستی جندالله که تحت ریاست عبدالمالک ریگی بود، مذاکراتی انجام داده است.
کد خبر: ۸۸۷۶۳
| |
8747 بازدید
|
۴
هفته نامه آمریکایی نیوزویک از مذاکرات سری عبدالمالک با سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) پرده برداشت.
 
به گزارش همشهری به نوشته نیوزویک، یک مامور سابق اداره مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) در پاکستان به‌تازگی گفته است که با گروهک تروریستی جندالله که تحت ریاست عبدالمالک ریگی بود، مذاکراتی انجام داده است.

هفته نامه آمریکایی نیوزویک در این باره نوشت: با گذشت مدت کمی از حادثه 11 سپتامبر در آمریکا، نماینده جندالله با یک مامور سیا در پاکستان ارتباط برقرار کرد و پیشنهاد داد که آمریکا در مبارزه علیه ایران و نیز القاعده به آن کمک کند.

در ادامه گزارش نیوزویک آمده است: این مامور سابق سیا که نخواست نامش فاش شود، به این هفته‌نامه توضیح داد که نماینده جندالله پیشنهاد داده بود که این گروهک، سران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و القاعده را برباید و به آمریکایی‌ها بدهد.

ریگی پس از دستگیری در اعترافات خود با اشاره به ارتباطات گسترده خود با سیا، گفت: آمریکایی‌ها به من گفتند که ایران بیش از حد مستقل است؛ نه طالبان یا القاعده، بلکه ایران مشکل اصلی ماست.

 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
محمد رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۵
با سلام با توجه به این مسئله ایران بر علیه امریکا ادعای دریافت غرامت بکند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۵
لینک به این هفته نامه یا این خبر (اصل خبر) دارید ؟؟ اگه دارید لطفا کنار خبر بگذارید.
ناشناس
|
Singapore
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۵
چرا بقیه خبر نیوزویک رو چاپ نکردید که توش گفته شده درخواست ریگی رد شده؟ یعنی فکرمیکنید خوانندگان سایت شما هیچ منبع دیگری را نمی بینند؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۵
فریب دشمنان را نخوردید. اینها به مرگ گرفته‌اند تا به تب راضی شویم
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟