معدنچی: حضور کریمی به سودم بود
هافبک ایرانی تیم فوتبال الاهلی امارات گفت: با انگیزه و آمادگی بازیکنان تیم ملی، به راحتی تایلند را شکست خواهیم داد.
مهرزاد معدنچی در گفتگو با مهر، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: پس از بازی یکشنبه شب در مسابقات لیگ امارات، صبح دوشنبه در اردوی تیم ملی حاضر شدم و در تمرین عصر دوشنبه تنها 20 دقیقه تمرین ریکاوری انجام دادم ولی برای حضور در دیدار با تایلند کاملا آماده هستم.
وی در ادامه در مورد وضعیت ادامه همکاری اش با الاهلی اظهار داشت: چندماه پیش صحبتهایی در مورد حضور علی کریمی در این تیم بود که من هم از این مساله خوشحال شدم و از آن استقبال کردم. ضمن اینکه برخلاف مطالب مطرح شده، قرار نبود علی جانشین من شود بلکه حضورش در الاهلی هم از نظر بازی به سودم بود و همین اینکه باعث می شد از تنهایی خارج شوم.
هافبک ایرانی تیم فوتبال الاهلی امارات با بیان اینکه بعضی از روزنامهها این مساله را به اشتباه بزرگ کردند، تصریح کرد: منکر نتایج ضعیف تیم الاهلی در این مدت نمی شوم اما نه باشگاه خواستار جدایی من بود و نه من قصد داشتم از الاهلی بروم. الاهلی سال گذشته تنها میداوودی را کنار گذاشت و من به تیم اضافه شدم و در این مدت هم قصد تغییر در بازیکنان خارجی اش را نداشت.
وی در مورد کاته سرمربی هلندی الاهلی که به تازگی هدایت این تیم را برعهده گرفته است، خاطرنشان کرد: این مربی بسیار حرفه ای است، وی با من صحبت کرد و از شرایط گذشته ام پرسید، ضمن اینکه از من خواست در چه پستی راحتتر هستم. دیدار با مس نخستین بازی رسمی ام با حضور این مربی بود و در مسابقه با الوحده هم که یکشنبه شب برگزار شد 2 پاس گل دادم که در مجموع فکر می کنم از عملکردم راضی است.
معدنچی در پایان در مورد شادی اش پس از گلزنی برابر مس کرمان گفت: من به عنوان بازیکن الاهلی وظیفه داشتم برای موفقیت تیم تلاش کنم و قصد نداشتم با خوشحالی خود کسی را ناراحت کنم. هر بازیکنی که بتواند در لیگ قهرمانان آسیا گل بزند، به خاطر این مساله بسیار خوشحال می شود که من هم از این قاعده مستثنی نیستم. البته اگر خوشحالی باعث ناراحتی کسانی شده است، از آنها معذرت می خواهم.


