صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

22 سال،ميانگين سن شروع به اعتياد

وي افزود: طرح‌هايي که تا امروز در پيشگيري از اعتياد مطرح شده بيشتر موقتيند و طرح مستمر و تاثيرگذاري اجرا نشده در حالي که پيشگيري از اعتياد يک بحث فرهنگي و آموزشي و زمانبر است و نياز به آموزشهاي مستمر دارد.
کد خبر: ۸۸۰۰۹
| |
1687 بازدید

رئيس هيئت مديره جمعيت پيشگيري از اعتياد با اعلام اينکه ميانگين سني شروع به مصرف اعتياد در کشور به 22 سال رسيده است، گفت: سن مصرف حرفه اي مواد مخدر نيز به 26 سال کاهش يافته که البته در آمارهاي غير رسمي اين رقم بسيار کمتر است.

شهرام مقدسي در گفتگو با مهر گفت: سالهاست که به يک طرح جامع در پيشگيري از اعتياد نياز داريم ولي تا امروز تمام طرحهاي مطرح شده پراکنده و غير اجرايي بوده اند.

وي افزود: طرح‌هايي که تا امروز در پيشگيري از اعتياد مطرح شده بيشتر موقتيند و طرح مستمر و تاثيرگذاري اجرا نشده در حالي که پيشگيري از اعتياد يک بحث فرهنگي و آموزشي و زمانبر است و نياز به آموزشهاي مستمر دارد.

رئيس هيئت مديره جمعيت پيشگيري از اعتياد گفت: در مبارزه با مواد مخدر بايد از افراط و تفريط جلوگيري کرد چرا که در هر دو حالت مبارزه با مواد مخدر منجر به شکست مي‌شود. در برخورد افراطي معتاد به يک مجرم خطرناک در نگاه مسئولان تبديل مي‌شود و به صورت انتظامي با او رفتار مي شود. در اين حالت مواد مخدر به صورت زيرزميني و پنهان مصرف مي‌شود که پيشگيري آن بسيار مشکل است.

مقدسي گفت: در نوع برخورد تفريطي با مواد مخدر، به حدي براي معتاد موارد حمايتي در نظر گرفته مي‌شود که در بحث پيشگيري با مشکلاتي مواجه مي شويم چرا که افراد سالم از اين مزاياي حمايتي بي بهره هستند لذا بايد در مبارزه با مواد مخدر تعادل را در دستور کار قرار داد.

وي افزود: مبارزه با مواد مخدر يک موضوع فرهنگي، اجتماعي و انتظامي است و بايد در اين راه از کارشناسان متخصص استفاده کرد چرا که اشتباه در يکي از موارد مطرح شده مبارزه با مواد مخدر را با چالش مواجه مي کند.

رئيس هيئت مديره جمعيت پيشگيري از اعتياد در مورد تغيير الگوي مصرف مواد مخدر گفت: در دهه 70 بزرگترين نگراني در مورد اعتياد تغيير الگوي مصرف مواد مخدر از ترياک به هروئين بود در صورتي که امروز الگوي مصرف مواد مخدر به سمت مواد مخدر صنعتي ميل کرده که بسيار خطرناک است.

وي افزود: بيشترين مواد مخدر مصرفي در کشور کراک و شيشه است که توسط جوانان و نوجوانان مصرف مي‌شود و عوارض بسيار جبران ناپذيري دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟