«به رنگ ارغوان» 100 ميليوني شد

فيلم سينمايي «به رنگ ارغوان» درحدود 90 سينماي تهران و شهرستان‌ها اكران شده است.
کد خبر: ۸۶۸۵۲
| |
5931 بازدید
با اضافه شدن رقم فروش روز جمعه و شنبه «به رنگ ارغوان» اثر «ابراهيم حاتمي‌كيا»، فروش اين فيلم در چهار روز نخست نمايش، از مرز 100 ميليون تومان گذشت.

به گزارش فارس استقبال مردم از فيلم «به رنگ ارغوان» ساخته ابراهيم حاتمي‌كيا در اولين جمعه اكران اين فيلم قابل توجه بود و در برخي سينماهاي تهران، اين فيلم در سانس فوق‌العاده به نمايش درآمد.

به گفته «سيدجمال ساداتيان»، اين فيلم پس از فروش 25 ميليون و هفتصد هزارتوماني در روز اول و فروش 37 ميليون و دويست هزارتوماني در روز پنجشنبه، در روز جمعه نيز 32 ميليون تومان فروخت تا جمع فروش اين فيلم در سه روز نخست نمايش به رقمي حدود 94 ميليون و 200 هزار تومان برسد.

بر اين اساس و با احتساب فروش روز شنبه،‌ رقم فروش اين فيلم در 4 روز نخست از مرز 100 ميليون تومان گذشته است.

فيلم سينمايي «به رنگ ارغوان» درحدود 90 سينماي تهران و شهرستان‌ها اكران شده است.

اين فيلم در گروه سينمايي آفريقا، 12 هفته قرارداد اكران دارد و بر اين اساس، پس از پايان نمايش فيلم در ماه اسفند، بر اساس قرارداد، فيلم در سال 89 نيز تا حداقل 8 هفته روي پرده مي‌ماند و آن را بايد اولين فيلم اكران سال 89 محسوب كرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟