صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک خودروساز: ركورد خواهيم شكست

کد خبر: ۸۵۴۷۲
| |
4001 بازدید

مديرعامل ايران خودرو با بيان اينكه با همكاري پرسنل شركت، ركورد توليد تاريخ صنعت خودرو را خواهيم شكست، اظهار داشت : ايران خودرو در 10 ماهه نخست سال جاري با وجود بحران اقتصاد جهاني در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 16 درصد افزايش توليد داشته است.

نجم الدين تصريح كرد: در آذرماه سال جاري 70 هزار دستگاه خودرو توليد كرديم و در بهمن ماه 75 هزار دستگاه توليد خواهيم كرد كه بسيار حائز اهميت است. همچنين برنامه ريزي ايران خودرو بصورتي است كه تا پايان سال جاري توليد شركت 3000 دستگاه در روز خواهد شد.

مديرعامل ايران خودرو همچنين افزايش فروش محصولات شركت نسبت به مدت مشابه سال قبل را 20 درصد عنوان و از زحمات كليه پرسنل شركت تقدير و تشكر كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
این خودروها تو کدوم خیابونا باید تردد کنن؟!!!!

مگه جا داره خیابونا؟
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
راست میگه رکورد کیفیت را بشکند.
سید محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
آره دیگه ، با همکاری پرسنل شرکت ایران خودرو و پرسنل سایپا و ... انشاالله رکورد ترافیک توی تهران هم در تاریخ ثبت می شه و ایران رو فلج می کنند ...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
بدبخت بی چاره مردم که سهم شون فقط تاخیر در تهویل یک ماشین به درد نخور هست
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
واقعاً تو ایران که هممون مجبوریم هر آشغالی که شما تولید میکنید رو بخریم این که مزیت نیست که تولید شما هر روز بیشتر بشه
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
آخه عزیز من شما در یک اقتصاد بسته خودروهای بی کیفیت را تولید و به ملت قالب می کنید بحران جهانی معلوم است که برای شما تاثیری نخواهد داشت . اگه جرات دارید درها را باز کنید بینید می تونید باز هم پراید و روا و پیکان بار تحویل مردم بدید .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۱
فقط فکر کمیت هستن ! کیفیت بی کیفیت.
ابراهیم رحیمیان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۱
ایکاش مدیران صنعتی کشور قبل از انکه به فکر رکورد زدن باشند به فکر اصلاح نقایص تولیدات کارخانجات زیر مجموعه خود باشند و این قدر مردانگی و انسانیت داشته باشند که در صورت وجود نقص در تولیداتشان ، اقدام به عذر خواهی از مردم ( همچون مدیر شرکت تویوتا که چند روز پیش این کار را انجام داد ) نمایند و سپس رفع نقیصه را با سرعت پیگیری نمایند .ما همیشه در بحث سیاسی از خود فروختگان و وابستگان به اجنبی حرف می زنیم ولی در امور و مسایل صنعتی از کوتاهی و قصور ( و حتی خیانت ) مدیران ارشد صنعتی هیچ حرفی به میان نمی آوریم و نمی بینیم که 31 سال از انقلاب گذشت و مثلاً مدیران خودرو سازی هنوز هم خودرو مونتاژی و بی کیفیت و بسیار بسیار گران به مردم تحویل می دهند . یادم هست مدیر عامل سابق ایران خودرو در برنامه گفتگوی تلویزیونی در سوال مجری که پرسیده بود چرا هنوز هم بسیاری ار خودروها با نقص فنی تحویل مردم می شوند اینچنین جواب داد که : در مملکتی که نان را که فقط از آب و آرد و مخمر تشکیل شده و به آتش و گرما نیاز دارد نمی توانند بخوبی تهیه کرده و به مردم بدهند و در مملکتی که برای آسفالت خیابان که از قیر و شن و آتش برای اجرای آن استفاده می گردد ، در شهردارایهایش نمی توانند یک کیلومتر اسفالت استاندارد و سالم به مردم تحویل بدهند چه توقعی از یک مدیر صنعتی که از هزاران قطعه برای تولید اتومبیل استفاده میکند دارید ؟ بالاخره همه چیز این مملکت باید به هم بیاید . !!!!!
و این جواب مردم بود و سکوت مسئولان که ظاهراً با این امر موافق بودند چون بلافاصله ایشان را مورد بازخواست قرار نداده و مجبور به عذر خواهی نکرند . به همین دلیل رسانه های مملکت ، بخصوص صدا و سیمای مثلاً ملی مان شده عرصه گاه تاخت و تاز این قبیل حرفها و ادعاهای کم ارزش . آیا نباید با توجه دادن مدیران صنعتی و مجبور ساختن انان به ارتقا جایگاه تولیدات زیر مجموعه هاشان و بالا بردن جایگاه واقعی مردم در نزد انان ( همان مشتری مداری مرسوم البته از نوع ارزشی آن همچون مشتری مداری ژاپنی ) اقدام گردد . آیا بجای اینکه ملتی سیاستمدار ( که ماشاا... همه کارشناس علوم سیاسی هستند !!! ) بپرورانیم بهتر نسیت ملتی کاردان و کارشناس و نخبه در امور فنی مربوط به شغلشان پرورش دهیم و همیشه بحث هایمان در مورد اموری علمی و صنعتی مان باشد و اگر هم دعوای داشتیم بر سر کیفیت کالاهایمان باشد نه چیز دیگر.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۱
کشتی گیر بی رقیب همیشه پیروز است!!!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟