آقای رئیس‌جمهور؛

آیا طرح شعارهایی انجام نشدنی، در اوضاع کنونی اولویت دارد؟

با توجه به آنچه در بالا آمد، پیشنهاد می‌شود رئیس محترم دولت به واقع موضوعاتی را در دستور کار قرار دهد که اجرا شدن یا نشدن آن، اثر وضعی مستقیمی بر زندگی تک تک مردم دارد؛ موضوعاتی مانند لایحه بودجه و یا وضعیت شرکت‌های کوچک و متوسطی که به واسطه کمبود نقدینگی و تعطیلی آنها زندگی ده‌ها هزار نفر را مستقیم و غیر مستقیم تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.
کد خبر: ۷۸۷۸۹
|
۰۵ دی ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۳ 26 December 2009
|
38261 بازدید

طرح موضوعات متعدد اما حاصل نشدن نتیجه ملموس و واقعی از آنها، یکی از نقاط ضعفی است که با استدلال می‌توان به دولت‌های نهم و دهم نسبت داد که تازه‌ترین آنها را باید طرح موضوع دریافت غرامت جنگ‌های جهانی از سوی رئیس دولت دهم دانست.

به گزارش «تابناک»، موضوعاتی چون توزیع پول نفت، کاهش سود بانکی و در واقع حذف سیستم شبه ربوی از بانک‌ها (از نگاه آقای احمدی‌نژاد)، انتقال دفاتر شرکت‌های نفتی به مراکز عملیاتی، حذف مدیریت پروازی، بحث هولوکاست، افشا و برخورد با مافیاهای اقتصادی و .. بخشی از وعده‌ها یا طرح‌های دولت یا شخص رئیس‌جمهور بوده که یا از اساس اجرایی نشده و یا پس از طرح موضوع اولیه ناکام مانده است.

نگاهی به آنچه گفته شد، نشان می‌دهد که این موارد، از جمله مواردی است که به شدت برای عامه مردم جذابیت داشته و در واقع، موضوعاتی تهییج کننده بوده، اما هیچ کدام به فرجام نیکی نرسیده است. جدیدترین اینگونه ادعاها، گرفتن غرامت جنگ‌های جهانی است؛ موضوعی که صرف‌نظر از عملیاتی بودن یا نبودن آن بیشتر جنبه فنی و حقوقی دارد تا سیاسی، و این امری عقلایی و منطقی به شمار می‌رود که چنین موضوعاتی به جای طرح عمومی تا حصول نتیجه با همان زمینه حقوقی و دیپلماتیک پیگیری شود.

بنابراین، به نظر می‌رسد، پیش از اینکه اینگونه موضوعات در جمع عموم مردم مطرح شود، باید جنبه‌های حقوقی آن بررسی و ارزیابی شده باشد. با نگاهی به دستور صادره از سوی آقای احمدی‌نژاد برای تشکیل کمیته پیگیری برای این موضوع مشخص می‌شود موضوع به تازگی کلید خورده است.

اما طرح این موضوع از جنبه دیگری نیز قابل بحث است و آن اینکه این موضوع در اوضاع کنونی جامعه ما از چه اولویت و یا ضرورتی برخوردار است؟ آیا اکنون مشکلاتی اساسی‌تر و ضروری تر مبتلابه کشورمان نیست که رئیس‌جمهور، بخشی از توان اجرایی مملکت را می‌خواهند معطوف این موضوع کنند؟ آیا اگر این تصور در بخشی از جامعه شکل بگیرد که طرح موضوعاتی از این دست بیشتر جنبه هیجان‌زایی اجتماعی برای تحت الشعاع قرار دادن مشکلات موجود جامعه را دارد، باید آنها را شماتت کرد؟

بر پایه این گزارش، این موضوع در شرایطی طرح می‌شود که به سبب برخی موضعگیری‌های مغرضانه مقامات عراقی، بحث دریافت غرامت جنگ تحمیلی از عراق به شکل باورناپذیری در محافل رسانه ای و نخبگان سیاسی کشورمان پیچیده و یکی از پرسش‌های اساسی این است که چرا دولت دهم که اکنون داعیه بازپس‌گیری حقوق نزدیک به یک قرن پیش این مرز و بوم را دارد، برای حقوق پایمال شده نزدیک به ربع قرن پیش ایران، کاری نمی‌کند؟ باید در نظر داشت که حتی در صورت وجود راه‌هایی برای دریافت غرامت‌های ناشی از جنگ‌های دوگانه جهانی ـ که البته اگر محقق شود، بسیار هم نکوست و قابل تقدیر ـ به سبب مشمول مرور زمان شدن آن بیش از یک دهه پیگیری فشرده حقوقی و سیاسی نیاز است، اما درباره جنگ تحمیلی با توجه به وجود شرایط مطلوب‌تر و بالاتر بودن موقعیت سیاسی ایران نسبت به کشور متجاوز در این پرونده، تحقق این موضوع خیلی به واقعیت نزدیکتر است.

با توجه به آنچه در بالا آمد پیشنهاد می‌شود رئیس محترم دولت، به واقع موضوعاتی را در دستور کار قرار دهد که اجرا شدن یا نشدن آن، اثر وضعی مستقیمی بر زندگی تک تک مردم دارد؛ موضوعاتی مانند لایحه بودجه و یا وضعیت شرکت‌های کوچک و متوسطی که به واسطه کمبود نقدینگی و تعطیلی آنها، زندگی ده‌ها هزار نفر را مستقیم و غیر مستقیم تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

البته باید یادآور شویم که تعدد ارایه و طرح موضوعاتی از این دست از سوی ایشان و یا مشاورانشان در فرآیندی دراز مدت بر جایگاه رئیس‌جمهور و دولت جمهوری اسلامی ایران تأثیر نامطلوب می‌گذارد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
.تابناک محترم لطفآیک لیست ازوعده های عمل نشده رئیس دولت راتهیه کنیدودرمعرض دیدعموم قراردهید تاابعاد این تاکتیک برای همه روشن شود.
ناشناس
|
Austria
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
khoda pedarat ra biamorzad
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
این دولت ،مردکارهای نیمه کاره است.مثل قانون پرداخت هماهنگ کارمندان که هرماه میگن یه ماه بعدویه سال بعد....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
منطقی بود ولی فکر کنم 2 دقیقه ی دیگه فیلتری!!!؟؟
بازم یه سایت منتقد کم شد دیگه باید فقط سایت های دولتی رو ببینیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
شما تابناکی ها هم مرد عمل نیستید.اهل شازش و مصلحت هستید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
چقدر شما ها کوته فکر تشریف دارین که هنوز متوجه نمیشوین هدف از این کار فقط ایجاد حقه نه گرفتن پول ! حقی که بشه همواره به اون استناد کرد و ازش به عنوان یک ابزار فشار بر علیه قدرت های زور گو نزد افکار عمومی استفاده با این همه ادعا هنوز نکته به این سادگی رو نمیگیرین یا شاید هم ترجیح میدین که نگیرین .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
انگار تو هم هوس اوین کردی،چیزی نگو که ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
ما كارگران قراردادي مخابرات بيش از چهار سال است منتظر وعده ريسس جمهور براي بستن قرارداد با مخابراتيم اما هر گاه اين وعده عملي شد انوقت رييس جمهور به فكر غرامت جنگ جهاني باشد
ناشناس
|
Turkey
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
با سلام
خواهشمندم به ليست نشده هاى بالا انجام نشدن طرحهاى معوقه, بلا استفاده ماندن و يا اقتصادى نبودن بعضى طرحهاى انجام شده , طرحهاى بلاتکليف
را اضافه کنيد.

سازمان برنامه و بودجه راکه آقاى احمدى نژاد در شروع کارشان تعطيل کرد ميتوانست بهره ورى و يا غير اقتصادى بودن کارها را بهتر ارزيابى کند.



ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
خدا هفت جد آبادت رو بیامرزه. ...
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت