صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دور جديد درمان ناصر حجازي آغاز شد

وي در پاسخ به اين سوال كه چه قول‌هايي به شما داده شد، گفت: علي دايي گفت كه حاضر است براي درمان پدرم او را به سانفرانسيسكو ببرد و حبيب كاشاني هم گفت هر جاي دنيا كه بخواهيد همين امروز كارها را انجام مي‌دهم و حجازي را براي ادامه درمان به آنجا مي‌برم.
کد خبر: ۷۷۶۸۹
| |
2076 بازدید
|
۱
فرزند ناصر حجازي از آغاز دور جديد درمان دروازه‌بان اسطوره‌اي فوتبال ايران خبر داد.

آتيلا حجازي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره وضعيت پدرش، گفت: هنوز نتايج آزمايش‌ها مشخص نشده اما از پنجشنبه دور جديد درمان پدرم آغاز شده و از مردم باز هم مي‌خواهم براي سلامتي او دعا كنند.

وي در ادامه افزود: بايد از حبيب كاشاني، علي دايي، واعظي آشتياني، مهدي تاج، فدراسيون فوتبال و... براي حضور در بيمارستان تشكر كنم. همچنين بايد از كاركنان بيمارستان كسري كه حضور ما نظم آنجا را به هم ريخته قدرداني كنم كه كمك بسيار زيادي به ما كرده‌اند.

حجازي افزود: خانواده ما تحت فشار هستند و شايد نتوانم به اسم از كساني كه در بيمارستان حاضر شده‌اند نام ببرم اما بايد از همه تشكر كنم. هر كس به هر نحو قولي به ما داد كه اميد دارم در نهايت همه اين اتفاقات به سلامتي مجدد پدرم منجر شود.

وي در پاسخ به اين سوال كه چه قول‌هايي به شما داده شد، گفت: علي دايي گفت كه حاضر است براي درمان پدرم او را به سانفرانسيسكو ببرد و حبيب كاشاني هم گفت هر جاي دنيا كه بخواهيد همين امروز كارها را انجام مي‌دهم و حجازي را براي ادامه درمان به آنجا مي‌برم.

حجازي درباره احتمال اعزام پدرش به خارج از كشور هم گفت: خوشبختانه علم پزشكي در ايران پيشرفت فراواني كرده و برخي پزشكان معتقدند كه نبايد جابه‌جايي‌هاي زيادي صورت بگيرد. يكي دو بيمارستان هم اعلام كرده‌اند مي‌توانند شرايط خوبي را فراهم كنند. در نهايت براي اتخاذ هر تصميمي با پزشكان مجرب داخلي مشورت خواهيم كرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۷
خدايا خودت شفاش بده.
يه استقلالي
وب گردی