صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گرانی در کمین بازار خودرو

این موضوع در شرایطی است که بیشتر محصولات پارس‌خودرو، مونتاژی و گران به حساب می‌آیند و با احتساب مالیات بر ارزش افزوده که سه درصد در نظر گرفته شده، نرخ آنها افزایش قیمتی بسیار محسوس را به خود خواهد دید.
کد خبر: ۷۵۸۱۲
| |
17832 بازدید

دنیای اقتصاد نوشت: این روزها بازار خودرو کشور، دوران آرام و با ثباتی را می‌گذراند و این در شرایطی است که طی هفته‌های پیش رو با فرض اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در خودروسازی، منحنی قیمت‌ها جهشی محسوس و حتی میلیونی را در برخی خودروها تجربه خواهد کرد.

به گفته یک منبع آگاه، استارت اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در خودروسازی، با پارس‌خودرو زده شده و ایران‌خودرو و سایپا نیز به زودی مشمول آن خواهند شد.

آن طور که شنیده می‌شود، طی هفته‌های گذشته جلساتی بین پارس‌خودرو و وزارت صنایع درباره اجرای قانون مذکور برگزار و مسوولان این وزارتخانه بر اجرای آن در پارس‌خودرو تاکید کرده‌اند.

این موضوع در شرایطی است که بیشتر محصولات پارس‌خودرو، مونتاژی و گران به حساب می‌آیند و با احتساب مالیات بر ارزش افزوده که سه درصد در نظر گرفته شده، نرخ آنها افزایش قیمتی بسیار محسوس را به خود خواهد دید.

این افزایش قیمت در کمترین حالت حدود 285 هزار تومان (برای تندر مدل E0) و در بیشترین حالت حدود یک میلیون و 180 هزار تومان (برای ماکسیما) خواهد بود.

با این حساب مگان نیز در مدل اتومات خود حدود 880 هزار تومان گران می‌شود و مگان دنده‌ای نیز حدود 760 هزار تومان افزایش قیمت را تجربه خواهد کرد.

این افزایش قیمت‌ها البته در سطح نرخ کارخانه‌ای خودروهای مذکور ایجاد می‌شود و اینکه در بازار، منحنی قیمت آنها تا چه حدی صعود کند، مشخص نیست.

هر چند هنوز پارس‌خودرو اعمال مالیات بر ارزش افزوده را بر محصولات خود نپذیرفته و نتیجه نهایی، طی دو سه روز آینده مشخص خواهد شد، اما به گفته کارشناسان، وزارت صنایع به جد پیگیر اجرای این قانون در خودروسازی بوده و پس از پارس‌خودرو، سایپا و ایران‌خودرو نیز مشمول اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده خواهند شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
زحمت بکشید با اخبار چاخان مردم را تحریک کنید خودرو بخرند !! بابا جون پول نیست وام بانکی تعطیله !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
درحال حاضر هم این مالیات وعوارض ازمردم اخذ می شود لذا نباید افزایش قیمتی داشته باشیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
باز هم مثل هميشه مصرف كننده بي نوا بايد تاوان پس دهد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
شركت ايران خودرو يك سال است كه 3 درصد ماليات بر ارزش افزوده را از مشتريان دريافت مي كند.(يكي از اقلام موجود در فاكتور قيمت تمام شده )
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
سیاه بازی را بگذارید کنار
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
چقدر ازکارخانجات تولید خودرو داخلی گرفتید تابازارشان را داغ کنید؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
با سلام . من 3 ماه پیش از ایران خودرو ماشین خریدم که در فاکتور 3% ارزش افزوده اعمال شده است. چرا مردم را ------- فرض کردین؟ همه رو مسخره کردین.... واقعا متاسفم برای خودمون .....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
مگر زمانی که بحث مالیات بر ارزش افزوده مطرح شد، طراحان نگفتند این مالیات هم اکنون هم اخذ می شود و فقط شیوه اخذ تغییر می کند و تاثیری در قیمت نخواهد داشت؟ مگر همین الان مالیات دریافت نمی شود؟
دولت از هر ابزاری برای گران کردن استفاده می کند و در مقابل انتقادات با لبخند جوابهای انحرافی می دهد. ما که حقوق بگیر هستیم هم مالیات بر حقوق می دهیم، هم مالیات و عوارض خودرو و اخیرا هم مالیات بر ارزش افزوده. خوب است یک اقتصاد دان حساب کند این مثلا یک میلیون حقوقی که من از دولت می گیرم و نسبت به موقعیت کاری و وظیفه ام، در کل جهان کم محسوب می شود، چند درصد از این حقوق را مجددا دولت به اسم مالیات و عوارض از من پس می گیرد؟ بعبارت دیگر، درآمد واقعی من چقدر است؟ درآمد واقعی بر مبنای قیمت جهانی چقدر باید باشد؟ در نهایت من چقدر به دولت سوبسید می دهم و در مقابل دولت چقدر به من سوبسید و خدمات عمومی ارائه می دهد. در آخر، من باید سر دولت بابت یارانه ها منت بگذارم یا دولت بر سر من؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
ايران خودرو ور شكسته تازه از سال پيش با ركود اقتصادي اكثر محصولات دنيا نصف قيمت شدن حالا بازم ايران برعكس همه عالمه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۴
در کشور همسایه کمری زیر 10 میلیون تومان است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟