مي دانستيم به زحمتمان میاندازد
سرمربي تيم ملي فوتبال نوجوانان زير 17 سال ايران گفت: با يك تيم تمامعيار و چندبعدي بازي كرديم و از نتيجه به دست آمده كاملا راضي هستم.
به گزارش فارس، علي دوستي در نشست خبري پس از بازي تصريح كرد: از خبرنگاران كه با وجود بارش باران شديد در محل ماندند و به سختي اخبار را ارسال كردند متشكرم. اگر شما خبرنگاران نباشيد فوتبال قسمت اعظم جذابيت خود را از دست مي دهد.
وي افزود: كلمبيا تيم خوبي بود و به خصوص در نيمه اول ما را تحت فشار قرار داد، با يك تيم تمام عيار و چد بعدي بازي كرديم، تيمي كه تاكتيكي، قدرتي، احساسي و تكنيكي بود.
وي ادامه داد: فيلم بازي كلمبيا را بارها آناليز كرديم و مي دانستيم كه اين تيم مي تواند در كارهاي تركيبي ما را به زحمت بيندازد.
علي دوستي خاطر نشان ساخت: در مجموع از شاگردان خود راضي هستم چرا كه برابر يك تيم قوي از آمريكاي جنوبي به تساوي رسيديم. اين تساوي به سود هر دو طرف تمام شد و گامبيا نيز با اين تساوي به دست آمده در بازي ما براي رسيدن به رتبه سوم بيش از پيش اميدوار شد.
دوستي در پايان گفت: اكنون شانس صعود ما زياد شده و مي توانيم خود سرنوشت خودمان را رقم بزنيم.
تيم ملي ايران برابر كلمبيا به تساوي بدون گل رضايت داد.


