قرارداد مسي از ترس پرس تمديد شد
من خاطره خوشي از نفوذ ثروتمندان مادريدي در فوتبال اسپانيا ندارم و به لاپورتا پيشنهاد كردم و هر قيمتي و تحت هر شرايطي قرارداد ليونل مسي را تمديد كند.
کد خبر: ۶۷۲۶۹
| | 1975 بازدید
رئيس افتخاري بارسلونا علت تمديد قرارداد مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال اين باشگاه را ترس از ثروت فلورنتينو پرس اعلام كرد.
به گزارش فارس و به نقل از ماركا، يوهان كرايف سرمربي پيشين بارسلونا گفت: قرارداد ليونل مسي را تا پايان سال 2016 تمديد كرديم چرا كه ميترسيديم مديرعامل باشگاه رئال مادريد او را در پايان فصل جاري خريداري كند.
وي افزود: من خاطره خوشي از نفوذ ثروتمندان مادريدي در فوتبال اسپانيا ندارم و به لاپورتا پيشنهاد كردم و هر قيمتي و تحت هر شرايطي قرارداد ليونل مسي را تمديد كند.
اين در حالي است كه فلورنتينو پرس بارها شايعه مذاكره خود با مسي را تكذيب كرده و او را يك بازيكن درجه دومي ميداند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


