آنفولانزایخوکی به ورزش رسید
فدراسیون پزشکی ورزشی به منظور کنترل بیماری آنفولانزای خوکی در میان ورزشکاران کمیته ویژه "پیشگیری و مبارزه" با این بیماری را تشکیل داده است.
به گزارش مهر، شیوع بیماری آنفولانزای خوکی و نگرانیهای موجود در رابطه با ابتلا ورزشکاران کشورمان به این بیماری موجب شد تا فدراسیون پزشکی ورزشی کارگروه تخصصی این بحران را با حضور 12 پزشک متخصص و در قالب "کمیته پیشگیری و مبارزه با آنفولانزای خوکی" تشکیل دهد.
دکتر مهرشاد پورسعید، دکتر شمسالدین تقوی، دکتر محمد حسین ذوعلم، دکتر طلیعه آلنبی، دکتر اشکان اردیبهشت، دکتر فرهاد مرادی شهپر، دکتر مردانی، دکتر شاهین صالحی، دکتر احسان الله جابری، دکتر لاله حاکمی، زهرا سلگی و دکتر شهرام فرجزاده موالو اعضای این کمیته هستند.
کمیته پیشگیری و مبارزه با آنفولانزای نوع A بنا به پیشنهاد کمیته آموزش و پژوهش فدراسیون پزشکی ورزشی تشکیل شده است.


