بازدید 14505
در روستاي خزاق كاشان؛

پدر علم بيوشيمي به خاك سپرده شد

پروفسور رضا ارشدي از سال 1349 به عضويت هيئت علمي دانشكده شيمي دانشگاه تبريز درآمد و در سال 1352براي ادامه تحصيل به انگلستان رفته و طي چهار سال موفق به اخذ مدرك دكترا از دانشگاه ليورپول شد و تا سال 1363 در اين كشور تدريس مي‌كرد.
کد خبر: ۶۴۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۸۸ - ۰۷:۰۱ 19 September 2009
پروفسور رضا ارشدي پدر علم بيوشيمي و صاحب كرسي شيمي آلي دانشكده سلطنتي لندن طي مراسمي در زادگاهش روستاي خزاق از توابع شهرستان كاشان به خاك سپرده شد.

به گزارش فارس از كاشان رئيس اداره ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري شهرستان كاشان شامگاه امشب در اين مراسم گفت: پروفسور ارشدي علي‌رغم برخورداري از رتبه والاي علمي در عرصه‌هاي بين المللي، بسيار ساده زيست و متخلق به اخلاق اسلامي بود.

محسن عبداللهي با تشريح ابعاد علمي و شخصيتي اين دانشمند فرهيخته و سختكوش افزود: پروفسور ارشدي تمام زندگي خود را وقف تحقيق و نشر علم در ميان دانشجويان ايران و سراسر جهان كرد.

وي با اشاره به طرح مقالات اين دانشمند در سمينارها و همايش‌هاي بين‌المللي تصريح كرد: ارشدي هميشه به ايراني بودن خود افتخار مي‌كرد و امروز اين سرزمين فرزند بزرگي را از دست داده است.

پروفسور رضا ارشدي از سال 1349 به عضويت هيئت علمي دانشكده شيمي دانشگاه تبريز درآمد و در سال 1352براي ادامه تحصيل به انگلستان رفته و طي چهار سال موفق به اخذ مدرك دكترا از دانشگاه ليورپول شد و تا سال 1363 در اين كشور تدريس مي‌كرد.

ارشدي سال‌هاي 63 تا 66 در دانشگاه كاشان و مركز استاندارد ايران مشغول به تدريس و فعاليت بود كه با عزيمت دوباره به انگلستان طي مدت 22 سال، تحقيقات خود را در دانشگاه‌هاي ناتينگهام، ليورپول و امپريال كالج لندن ادامه داد.

آخرين تصميم او براي تاسيس يك بنياد علمي در ايران با مرگش ناكام ماند.

مراسم تشييع و خاكسپاري پروفسور رضا ارشدي كه هفته پيش بر اثر بيماري گوارشي دار فاني را وداع گفت با حضور مسئولان، دانشگاهيان، فرهيختگان و مردم خزاق كاشان برگزار شد.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۰
خدا رحمتش کند . ولی کاش در ایران میماند .
همه رابعدازمردن معروف ميكنند ومي شناسانند
علم بیو شیمی با علم شیمی آلی تفاوت دارد. علم. شیمی آلی به بررسی خواص موادی می پردازد که در ترکیب آن کربن هیدروژن واکسیژن بکار رفته باشدولی در علم بیوشیمی به بررسی عملکرد مواد (آلی یا معدنی )در بدن موجودات زنده می پردازد به علاوه شیمی آلی را باالف می نویسند نه با "ع".
روحش شاد. از طرف بچه هاي زيست شناسي دانشگاه تهران.
ايشان كتابي در زمينه ميكروانكپسولاسيون دارند كه پس از چندين سال از زمان انتشار هنوز مرجع كامل و ارزشمندي است. روحش شاد!
این عنوان ناصحیح را بردارید لطفا
ایشان اصلا در مجامع علمی چنین معروفیتی نداشته اند که پدر علم بیوشیمی لقب بگیرند
کمی به متون علمی مراجعه کنید و همه چیز را قاطی نکنید
با این کار ارزش علمی مرحوم را زیر سوال میبرید
خداوند روح بزرگان ايران را قرين رحمت فرمايد.
با عرض تسلیت فقدان استادگرامی، باید در دادن عناوین دقت کرد. هنگام فوت دکتر ملک نیا هم نوشته شد پدر بیوشیمی ایران. مگر بیوشیمی چند پدر دارد؟
شایسته است در اینگونه موارد تصویری هم چاپ شود.
خداوند رحمتش كند . به انسانيت خدماتي ارزاني داشته است كه لازمه اش نبود در ايران بوده است!!؟؟؟
روحش شاد
از طرف دانشجویان شیمی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر