بازدید 9312

تجدید چاپ تمبر اسلامی در آمریکا سروصدا به پا کرد

این تمبر که این هفته تجدید چاپ خواهد شد و 42 سنت قیمت دارد و مسلمانان آمریکا سال پیش، این تمبر را روی کارت‌پستال‌های اسلامی چسبانده و برای یکدیگر می‌فرستادند. ...وی گفت: یک نسخه ترجمه شده از قرآن کریم، در چهارچوب طرح ارسال صد هزار نسخه از کلام‌الله مجید که قرار است برای سران آمریکا فرستاده شود، برای «جانی بایبر»، فرستاده خواهد شد...
کد خبر: ۶۳۴۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۹ 09 September 2009
پس از این که شرکت پست آمریکا، تصمیم گرفت، بار دیگر به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر، تمبر این عید بزرگ اسلامی را پس از دو سال تجدید چاپ کند، اکنون برخی‌‌ها در آمریکا، این کار شرکت پست آمریکا و دولت این کشور را مغایر با اصول دمکراسی اعلام می کنند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، «جانی بایبر»، شهردار شهر «کلار کسویل» ایالات تنسی آمریکا، با فرستادن نامه‌ای شدید‌اللحن برای برخی از مقامات مسئول در دولت و اداره پست ایالات متحده آمریکا، با اعتراض به این اقدام، گفته است: در حالی که مسلمانان مسئول حمله به اهداف مهمی در آمریکا مانند؛ انفجار در مرکز جهانی تجارت در دهه نود و سپس نابودی بر‌ج‌های عظیم این مرکز در 11 سپتامبر 2001 و نیز سرنگونی هواپیمای مسافربری «پان امریکن» در «لاکربی» اسکاتلند هستند، در آستانه سالگرد 11 سپتامبر، نباید به آنان با انتشار تمبر، باج داد.

وی در این باره، خواستار حذف برنامه تجدید چاپ تمبر عید سعید فطر شد و اعتراض شدید خود را به هیأت پست آمریکا بابت انتشار این تمبر اعلام داشت.

در همین حال، رئیس مرکز اسلامی شهر «کلار کسویل»، با انتشار نامه‌‌ای ضمن انتقاد شدید از موضعگیری شهردار این شهر گفت: این نامه یک جهل آشکار نسبت به حقیقت اسلام است.

«احمد جوده» افزود: هنگامی که متوجه این نامه شدم، به آن ریشخند زدم و متأسف شدم، زیرا سرزنش همه مسلمانان به دلیل رفتار برخی عناصر افراطی که اسلام آنان نیز مجهول است، ستم آشکار مسلمانان است.

همچنین بسیاری از مسلمانان شاخص آمریکا با محکوم دانستن موضعگیری این شهردار وابسته به صهیونیست‌ها اعلام کردند، اعلام این گونه مواضع، زنده کردن تفکرات نژاد پرستی و واپسگرایی قرون وسطایی در جهان کنونی است.

بر پایه این گزارش، دکتر «برت راند آل» استاد فلسفه دانشگاه «استون» آمریکا نیز با ابراز شگفتی از نامه شهردار شهر «کلار کسویل» اعلام کرد: من در سال گذشته، به همراه همین جناب آقای شهردار و دو عضو دیگر شورای شهر کلار کسیول در میان ده‌ها نفری بودیم که برای جشن عید سعید فطر از طرف جامعه مسلمانان این شهر دعوت شده بودیم و من نمی‌دانم تحت چه شرایطی، وی مجبور به انتشار چنین نامه‌ای شده است.

راندآل گفت: این گونه موضعگیری‌ها جامعه آمریکا را بیش از پیش از هم جدا کرده و تفکرات نژادپرستی و خشونتگری را ترویج خواهد داد.

این گزارش می‌افزاید: شورای روابط اسلامی ایالات آمریکا که یکی از بزرگترین سازمان‌های اسلامی در آمریکای شمالی است، با انتشار بیانیه‌ای، با ابراز تأسف از موضعگیری شهردار «کلار کسویل»، اعلام کرد که یک نسخه ترجمه شده از قرآن کریم، در چهارچوب طرح ارسال صد هزار نسخه از کلام‌الله مجید که قرار است برای سران آمریکا فرستاده شود، برای «جانی بایبر»، فرستاده خواهد شد تا وی با آشنایی بیشتر با این کتاب آسمانی، بیش از پیش با مفاهیم انسانی و بزرگ و آسمانی قرآن آشنا شود؛ کتابی که در آن هیچ گونه خدشه‌ای نیست و سراسر آن عظمت و بزرگی است که برای انسان متفکر خداشناس و همدرد با جامعه بشری آورده شده است.

هفته گذشته، اداره پست آمریکا اعلام کرد که تمبر عید سعید فطر را بار دیگر برای عید امسال منتشر خواهد کرد. این در حالی است که چاپ این تمبر در دو سال گذشته، با استقبال گسترده‌ مسلمانان و دیگر شهروندان آمریکایی قرار گرفت، به گونه‌ای که یکی از نایاب‌ترین تمبرهای پست آمریکا به شمار می‌رود.

این تمبر که این هفته تجدید چاپ خواهد شد و 42 سنت قیمت دارد، روی آن عبارت «عید مبارک» نقش بسته است. مسلمانان آمریکا سال پیش، این تمبر را روی کارت‌پستال‌های اسلامی چسبانده و برای یکدیگر می‌فرستادند.

در همین حال، سایت خبری تمبر جهانی گزارش داد که، در یک ماه گذشته، انتشار دو تمبر در ایران و آمریکا، باعث فراگیری گسترده در سراسر دنیا شده است که اولی مربوط به انتشار تمبر مروه الشروینی، شهید حجاب در ایران بود که باعث شد، دولت مصر ورود آن را به این کشور ممنوع کند و دومین هم تجدید چاپ تمبر عید سعید فطر در آمریکا بوده است.

گفتنی است، در ایران نیز این تمبر در مجموعه گنجینه تمبر و اسکناس آستان قدس رضوی نگهداری می‌شود که از سوی ایرانیان مقیم آمریکا به موزه آستانه قدس هدیه داده شده است.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
اولين بار اين تمبر در سال 2001 و درست قبل از ماجراي يازدهم سپتامر (برج دوقولوها) در امريکا انتشار يافت و بخاطر همين بيشتر مردم امريکا از خريدن آن خوداري نمودند.
بعد از آن دوسال پيش ( که آبها از آسياب افتاده بود ) دوباره شروع به انتشار آن دادند.
قيمت تمبر هم البته هر سال بالا ميرود و امسال تمبر پستي 44 سنت است ، نه 42 سنت.
تو اون دموکراسیتون که چاپ یک تمبر هم باهاش مغایرت داره .
در آمريكا اختلاف نظر بين مردم طبيعي است همه هم نظرشان را اعلام مي كنند و در نهايت هم بهترين تصميم ها گرفته مي شود. شما نگران آنها نباشيد خودشان عقلشان مي رسد اين مسايل تنش زا را حل كنند. شما فكر خودت باش.
حالا فرض کنیم ۱۱ سپتامبر در ایران توسط گروهی مسیحی‌ افراطی صورت گرفته بود. عکس‌العمل مسولان چه بود؟ آیا اصلا تمبری منتشر میشد؟ یا در صورت چپ تمبر عکس‌العمل اکثریت و احتمالا اقلیت مسولان چه بود؟ بیایید اول خودمان را اصلاح کنیم.
انچه مسلمانان بدان اعتقاد دارند در دیدگاه تفکر غرب تجاوز به ازادیهای فردی تلقی میشود وبرعکس انچه در انجا ارزش به حساب می اید در اینجا ضد ارزش است.در افغانستان پاکستان و عراق و فلسطین کشتار مسلمانان مجاز بوده و نوعی دفاع از خود به حساب می اید که با حرکت افراطی در هلند ودانمارک و فرانسه باعث ایجاد نفرت شده و نوعی تعارض خطرناک را ایجاد کرده متفکران میانه روغربی باید نقش تاثیر گذار خود را ایفاکنند.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر