درگذشت یک گوینده پیشکسوت

کد خبر: ۶۱۰۷۱
| |
21597 بازدید
|
۲
منصور غزنوی، گوینده و دوبلور پیشکسوت، دیروز در سن 70 سالگی در اثر سرطان چشم از جهان فروبست.

به گزارش خبرنگار مهر، غزنوی سال 1318 به دنیا آمد و کار حرفه‌ای خود را در عرصه دوبله از سال 1340 آغاز کرد. از آثار مرحوم غزنوی می‌توان به گویندگی در فیلم "بروبیکر" ساخته استوارت رزنبرگ سال 1980 و "باغ شیطان" به کارگردانی هنری هاتاوی سال 1954 در نقش کامرون میچل اشاره کرد.

او جای رابرت واکر هم صحبت کرده بود. غزنوی سال‌ها مبتلا به سرطان گوارشی بود و ظهر روز گذشته چشم از جهان فروبست. خبرگزاری مهر درگذشت گوینده پیشکسوت دوبله و رادیو ایران را به خانواده‌ و همکاران آن مرحوم و جامعه گویندگان تسلیت می‌گوید و برای زنده‌یاد منصور غزنوی طلب آمرزش دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
با عرض تسليت به خانواده محترم غزنوي و جامعه هنرمندان- مي خواستم از دوستان تابناك خواهش كنم كه در صورت امكان هنگام درج اخبار در مورد هنرمندان عكس اين دوستان را هم ضميمه خبر خود نماييد.با تشكّر.
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
روحش شاد .....
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟